Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bıdıkın sünneti hayırlı olsun eşinede geçmiş olsun canım Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın

TEŞEKÜREDERİM KIZLAR PZRTS SÜNET OLCAK BEN OLMAYACAĞIM AMA FOTOLARINI KOYACAĞIM BURAYA KIZLAR RABBİM BİZLEREDE EVLETLARIMIZIN SÜNETİNİ GÖRMEYİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞ

Evet canım yemekten 1- 2 saat sonrası daha doğru, zaten karın tok olunca da aç olunca da eziyet oluyo bedene.
Geçen gün eşimle kan merkezinin önünden geçerken hadi kan verelim dedim, eşim pek istemedi ama ben ısrar ettim, üstelik sabah kahvaltısıyla duruyorum saat akşamın 7, 5 u
Ama açlık hiç hissetmiyorum ya ona güveniyorum
Neyse dedim sorun olmaz belki de aklıma geliyor baygınlık olabileceği ama birden öyle heveslendim kan vermeye gözüm açlık maçlık görmedi
Gittik içeriye form doldurdum sonra sordular ne zaman yemek yedin , kahvaltıyla duruyorum deyince başladılar gülmeye
Tabi beni geri sepetlediler git karnını doyur sonra gel diye
Hevesim de kursağım da kaldı
herkes için sağlıklı bir gün olsun ne demişler herşeyin başı sağlık

Amin canım gerçekten de her şeyin başı sağlık.

Saram cüzleri tamamen dağıttım ve Allah' ın izni ve kabulüyle inşallah 2 hatim 62 yasin oldu ve yasinler artabilir de
Arkadaşımın kabri pür nur olsun inşallah.

günaydın canlarrrr

Günaydın canım
TEŞEKÜREDERİM KIZLAR PZRTS SÜNET OLCAK BEN OLMAYACAĞIM AMA FOTOLARINI KOYACAĞIM BURAYA KIZLAR RABBİM BİZLEREDE EVLETLARIMIZIN SÜNETİNİ GÖRMEYİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞ

Yeterim tekrar hayırlı olsun , amin canım.

teşekürederim canımmmmm darısda rana nın kardeşine olsun inş

hayırlı sabahlar herkese

herkesin berat kandili mübarek olsun Rabbim evlat hasretimizi hakkımızda hayırlısını vererek dindirsin hakkımızda hayırlı değilsede hayırlı hale getirerek dindirsin

AMİN

günaydınlar yol arkadaşalrım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn

yetercim bu arada görğnmez olmaktan vazgeçmişsin isminin aşağıda yazması çok güzel ben bu değişime çok sevindim

yetercim bu arada görğnmez olmaktan vazgeçmişsin isminin aşağıda yazması çok güzel ben bu değişime çok sevindim
canım ben pro üye olduğumda yapmıştık biz onu arkadaşlarla:26: Sonra nasıl yaptığımı unuttum geçen gün gezinirken buldum yaptımm ben iyce balık hafızalı oldum geçen gün dr gittim b12 yazdırmaya sonra b12 yazdırmayı unutup eve gelmişim

iyiym çok şükür canım sen nasılsın

bende iyiyim canım sağol

Selamün aleyküm canlar
Kandiliniz mübarek ve hayırlara vesile olsun inşallah.

İyi sohbet etmişsiniz efferim siye ben niye yoktum derseniz, uyanalı bir saat oldu da

Ama ama ben bugün için oruca niyetlenmiştim sahura kalktım ve ancak 5 te uyumuşum.
Ama iyi oldu uyumak.
Yeterin hayalet üye olmaktan çıkmasna ben de sevindim diyecem diyecem sana nasip oldu demek Saram

Ya hu bacılayyyyyyyyyyyyyyy , Saraaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaa bi de bana diyosun gelmiyorsun diye

sabırla bende bebeğimi bekliyorum 21.haftama girdi. 20.haftamda safra kesemde taş çıktı bir dolu diyet verildi ilaç tedavisi verildi benim gibi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin.

hayırlı akşamlar canlar

hepimizin berat kandili mübarek olsun inşALLAH
Rabbim yüreğimizdeki bu bebiş hasretini bu gecenin hatrı hürmetine hayırlısıyla dindirsin inşALLAH
hepimiz böle olalım inşALLAH

bayadır iş güç pek gelemiyorum topişe üstümdeki yorgunluk bi türlü gitmek bilmedi
herkes havadan felan diyor ama nebilim hayırlısı işte

bu arada yımırta arttırmak için 42 gün boyunca incir kürü yaptım bende
henüz regl olmadım daha günüme var dua ediyorum tutmuş olsun diye
o kdr inciri içtim yaa acaba diyorum Amh değerim yükselmişmidir tekrar test yaptırsammı :26:

3. yılımızda doldu hayırlısıyla tedaviye başlayacağım inşallah bu ay
kafam birazda ona dağınık sanırım bende alamıyorum uzun zmndır pek kendimi :26::26::26:
tedaviye başlamadan önce eşim başka doktuşada gidelim dedi bugün dediği doktordan randevu aldım
bakalım görüşme ve muayenem nasıl gececek :18::18::18::18::18:
ilk olacagı için kafamdaki sorular ve endişe ister istemez bitmiyor şuan
hayırlısıyla şu ilk denemeyi bi atlatsam sonrası kolay diyorum
Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşşallahhhhhhhhh
neyse kızlar ben kacar kendinize iii bakın
dualarımdasınız bugece unutuldunuz sanmayın sakın
sadece yorgunluk stres bunalımdan ve eşimden dolayı pek nete takılamıyrm
yoksa hep aklımdasınız
sizi çok seven efsununuz

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr canımmmmm NASILSINIZ DÜN GECE DUA ETTİM HEPİMİZE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR YAZ KADERİMİZE BU GECEİNİN HÜRMETİNE DİYEEE İSİMLERİNİZİ SAYAMADIM AMA YOL ARKADAŞALRIMA DİYE

sabırla bende bebeğimi bekliyorum 21.haftama girdi. 20.haftamda safra kesemde taş çıktı bir dolu diyet verildi ilaç tedavisi verildi benim gibi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin.
Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde doğurursun bebeğini.

Efsuncum aldığın kararların hayırlı olsun gerçi incir kürü yaptım diyorsun inşallah sonuc verir de başka şeylerle uğraşmazsın.
Doktordan gelince haber ver bakalım inşallah gelişmeler olumludur.
Efsun kürü uygularken kilo aldın mı acaba:44:
Ben de yapıyordum ya , zayıflamak için hem rejim hem diyet da yapmama rağmen 1,5 ayda ancak 3 kilo verebildim.Sebebini küre bağlıyorum ama çok şükür benim kür de bitti ama galiba doktorla gene gideceğim, ne gelen var ne giden

Rabbim hayırlısıyla kabul eylesin dualarımızı , Beratı verilen kullardan olmuşuzdur inşallah.

selamlar

ben yine gezmelere gidiyorum yarın sabah bursa yolcusuyum haber edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…