Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeytanın bacağını iyi ki kır ki bi daha kalkamasın mel' un
Canım tok karna spor yapmak doğru değildir de ama aç yapmak da doğru değil , yani ne aç ne tok ikisinin ortası en güzeli.Tok karna olunca spor yapmak eziyet oluyor aç karna da mecal olmuyor
Amin , bıdıkın sünneti de hayırlı olsun canım![]()
bıdıkın sünneti hayırlı olsun eşinede geçmiş olsun canım Rabbim sevdiklerimizi bize bağışlasın
bende akşam yemeğini yer yemez yürüyüşe gidiyodum ama doğru değil sanırım şimdi yemekten yarım saat sonra gidiyoruz hoş bugünlerde yağmur aman vermiyoki akşam saatlerinde yağıyo mübarek gökgürültülü hemde dışarı çıkamıyorum o yüzden![]()
herkes için sağlıklı bir gün olsun ne demişler herşeyin başı sağlık![]()
günaydın canlarrrr![]()
TEŞEKÜREDERİM KIZLAR PZRTS SÜNET OLCAK BEN OLMAYACAĞIM AMA FOTOLARINI KOYACAĞIM BURAYA KIZLAR RABBİM BİZLEREDE EVLETLARIMIZIN SÜNETİNİ GÖRMEYİ YAŞAMAYI NASİP ETSİN İNŞ![]()
teşekürederim canımmmmm darısda rana nın kardeşine olsun inş
Evet canım yemekten 1- 2 saat sonrası daha doğru, zaten karın tok olunca da aç olunca da eziyet oluyo bedene.
Geçen gün eşimle kan merkezinin önünden geçerken hadi kan verelim dedim, eşim pek istemedi ama ben ısrar ettim, üstelik sabah kahvaltısıyla duruyorum saat akşamın 7, 5 u![]()
Ama açlık hiç hissetmiyorum ya ona güveniyorum
Neyse dedim sorun olmaz belki de aklıma geliyor baygınlık olabileceği ama birden öyle heveslendim kan vermeye gözüm açlık maçlık görmedi
Gittik içeriye form doldurdum sonra sordular ne zaman yemek yedin , kahvaltıyla duruyorum deyince başladılar gülmeye
Tabi beni geri sepetlediler git karnını doyur sonra gel diye
Hevesim de kursağım da kaldı
Amin canım gerçekten de her şeyin başı sağlık.
Saram cüzleri tamamen dağıttım ve Allah' ın izni ve kabulüyle inşallah 2 hatim 62 yasin oldu ve yasinler artabilir de
Arkadaşımın kabri pür nur olsun inşallah.
Günaydın canım
Yeterim tekrar hayırlı olsun , amin canım.![]()
hayırlı sabahlar herkese
herkesin berat kandili mübarek olsun Rabbim evlat hasretimizi hakkımızda hayırlısını vererek dindirsin hakkımızda hayırlı değilsede hayırlı hale getirerek dindirsin
AMİN
günaydınlar yol arkadaşalrım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnnnnn
canım ben pro üye olduğumda yapmıştık biz onu arkadaşlarla:26: Sonra nasıl yaptığımı unuttumyetercim bu arada görğnmez olmaktan vazgeçmişsin isminin aşağıda yazması çok güzel ben bu değişime çok sevindim![]()
canım ben pro üye olduğumda yapmıştık biz onu arkadaşlarla:26: Sonra nasıl yaptığımı unuttumgeçen gün gezinirken buldum yaptımm
ben iyce balık hafızalı oldum geçen gün dr gittim b12 yazdırmaya sonra b12 yazdırmayı unutup eve gelmişim
![]()
iyiym çok şükür canım sen nasılsın
hayırlı akşamlar canlar
hepimizin berat kandili mübarek olsun inşALLAH
Rabbim yüreğimizdeki bu bebiş hasretini bu gecenin hatrı hürmetine hayırlısıyla dindirsin inşALLAH
hepimizböle olalım inşALLAH
bayadır iş güç pek gelemiyorum topişe üstümdeki yorgunluk bi türlü gitmek bilmedi
herkes havadan felan diyor ama nebilim hayırlısı işte
bu arada yımırta arttırmak için 42 gün boyunca incir kürü yaptım bende
henüz regl olmadım daha günüme var dua ediyorum tutmuş olsun diye
o kdr inciri içtim yaa acaba diyorum Amh değerim yükselmişmidir tekrar test yaptırsammı :26:
3. yılımızda dolduhayırlısıyla tedaviye başlayacağım inşallah bu ay
kafam birazda ona dağınık sanırım bende alamıyorum uzun zmndır pek kendimi :26::26::26:
tedaviye başlamadan önce eşim başka doktuşada gidelim dedi bugün dediği doktordan randevu aldım
bakalım görüşme ve muayenem nasıl gececek :18::18::18::18::18:
ilk olacagı için kafamdaki sorular ve endişe ister istemez bitmiyor şuan
hayırlısıyla şu ilk denemeyi bi atlatsam sonrası kolay diyorum
Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşşallahhhhhhhhh
neyse kızlar ben kacar kendinize iii bakın
dualarımdasınız bugece unutuldunuz sanmayın sakın
sadece yorgunluk stres bunalımdan ve eşimden dolayı pek nete takılamıyrm
yoksa hep aklımdasınız
sizi çok seven efsununuz
[COLOR="#FF0000"[/COLOR]
[/QUOTE]
[COLOR="#FF0000"] DUALRINA YÜREKTEN AMİNNNN DİYORUMMMCANIM ALDIĞIN YENİ KARARLAR YENİ VE HAYIRLI KAPILAR AÇSIN SANA İNŞŞŞ SENİ BEKLEDİKLEİRNLE BULUŞTURSUN RABBİM
[/COLOR]
Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sorunsuz bir şekilde doğurursun bebeğini.sabırla bende bebeğimi bekliyorum 21.haftama girdi. 20.haftamda safra kesemde taş çıktı bir dolu diyet verildi ilaç tedavisi verildi benim gibi olanlar varsa cevaplarınızı bekliyorum herkese kolay gelsin.
Efsuncum aldığın kararların hayırlı olsun gerçi incir kürü yaptım diyorsun inşallah sonuc verir de başka şeylerle uğraşmazsın.hayırlı akşamlar canlar
hepimizin berat kandili mübarek olsun inşALLAH
Rabbim yüreğimizdeki bu bebiş hasretini bu gecenin hatrı hürmetine hayırlısıyla dindirsin inşALLAH
hepimizböle olalım inşALLAH
bayadır iş güç pek gelemiyorum topişe üstümdeki yorgunluk bi türlü gitmek bilmedi
herkes havadan felan diyor ama nebilim hayırlısı işte
bu arada yımırta arttırmak için 42 gün boyunca incir kürü yaptım bende
henüz regl olmadım daha günüme var dua ediyorum tutmuş olsun diye
o kdr inciri içtim yaa acaba diyorum Amh değerim yükselmişmidir tekrar test yaptırsammı :26:
3. yılımızda dolduhayırlısıyla tedaviye başlayacağım inşallah bu ay
kafam birazda ona dağınık sanırım bende alamıyorum uzun zmndır pek kendimi :26::26::26:
tedaviye başlamadan önce eşim başka doktuşada gidelim dedi bugün dediği doktordan randevu aldım
bakalım görüşme ve muayenem nasıl gececek :18::18::18::18::18:
ilk olacagı için kafamdaki sorular ve endişe ister istemez bitmiyor şuan
hayırlısıyla şu ilk denemeyi bi atlatsam sonrası kolay diyorum
Rabbim hayırlısını nasip eylesin inşşallahhhhhhhhh
neyse kızlar ben kacar kendinize iii bakın
dualarımdasınız bugece unutuldunuz sanmayın sakın
sadece yorgunluk stres bunalımdan ve eşimden dolayı pek nete takılamıyrm
yoksa hep aklımdasınız
sizi çok seven efsununuz
![]()
günaydınlarrrrr canımmmmm NASILSINIZ DÜN GECE DUA ETTİM HEPİMİZE RABBİM HAYIRLI EVLATLAR YAZ KADERİMİZE BU GECEİNİN HÜRMETİNE DİYEEE İSİMLERİNİZİ SAYAMADIM AMA YOL ARKADAŞALRIMA DİYE