Sabırla Bebeğini Bekleyenler

agzina yuregine saglik canim.. sen harikasin

Son düzenleme:
zeynom akşama ne pişircen
benim menüm karnabahar kızartması dündende biraz dolmam var (aklıma hemen saram geliyo)ayran nasıl yeterlimi sence

gayet yeterli bence, canım benim dünden yemegim var, yesil mercimek, bulgur pilavı, bide salata yaparım , yogur, tursu falan gecer iste... yarına da köfte patetes, salata vs. yaparım diyorum, bide corba...

ne güzel yazamışsın canım benim AMİNNNNNNNNN

gayet yeterli bence, canım benim dünden yemegim var, yesil mercimek, bulgur pilavı, bide salata yaparım , yogur, tursu falan gecer iste... yarına da köfte patetes, salata vs. yaparım diyorum, bide corba...

bugünki menünde güzel yarınkine bayıldım

tavugu guzelce hasladim........dudukle yapiyom ben

iyi yapıyon canım tatlım bulyonlarda hazır çorbalarda cipslerde ve pek çok hazır gıdada mng die bi madde varmış beyni kandırıyo yediğin şeyi lezzetli gösteriyomuş ve bir sürü hastalık yapıyomuş gebelerde özellikle kese bile emiyomuş o maddeyi türkçe adıda aroma arttırıcıymış köfte harcı kullanıyodum onuda artık kullanmıyom bulyonda gitti mutfağımdan

zeynocum yanlışlıkla senin mesajı sildim canım okuyamadım bi cevap beklemiyon deme benden çünkü okuyamadım:78::78::78::78:

Allah ıyılıgımı versın..duduklude dıyecegıme dudukle yapıyom demısım

sen cok acayip bi hatunsun ha.... :86::86: (cok iyi yönde tabee)

est. canım sen de harikasın

canım senın gozlerın guzel bakıyor tatlım..herkes de bu ozellık yok

ben de duymustum...dıkkat edıyorum artıkın

kolay gelsin cnım bende kaçıyom karnabaharımı kızartayım hadi afiyet olsun canım öpt. byyyyyyy

kolay gelsın...

kendı evıme geldım kuslar

Son düzenleme:
Bir kimse bu ayeti kerimeyi mükemmel bir teharet ve tam bir itikad ile sabaha karşı kıbleye müteveccihen oturarak 1479 defa okusa ve sonra Allah c.c. muradını dua ile istirham etse
Duası kabul olup isteği her ne ise hasıl olur.
Bu defalarca tecrübe adilmiş vede mavaffakiyet hasıl olmuştur.

1479 kere okunacak ayeti kerime budur

Yasin suresi 58. ayet

سَلَامٌ قَوْلًا مِنْ رَبّ رَحيم
Selamun kavlem mir rabbir rahîm.

Kaynak kenzül havas…

tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım amiiiiiiiiiiiiiiiin

içimiz hep rahat olsun her dileğimiz gerçek olsun canım:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

amiiiiiiiiiiiin canım

tavuk suyuna pilav ve corba...ohhhhhh

bende tavuk pilav cacık ve salata yaptım.

seslenelimde belki duyarda gelir saraaaaaaaaaa hu dolmacı saraaaaaaaahadi gel canım

geldim yettim gari

amin yüreğine sağlık canım.

düdükle tavukmu pişiriyon bacım nasıl oluyo o bizede anlat hele

sağolasın canım böyle hayırlı bi bilgiyi paylaştığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…