Sabırla Bebeğini Bekleyenler

ama gezmis olucazz, bence en guzeli öyle olur, hehe....:86::86:

zaten izmirde yağmur var ben hemen geleyim canım kıbrısta hava nasılmillet yağmurda romantik olur ben stendapçıkızlar var bende bi terslik en iyisi beni incelemeye alın:86::86:

amin canım, insallah cümlemize.. . sanada hayırlı, saglikli evlad versin Rabbim.......
amin bitanem...cümlemize inşallah zeynocum..
amin leylecım amin tatlım dualarımız hep seninle zaten elimizden başka bi şey gelmiyo bi dualarımız var

duadan daha önemli ne var zeloşum..müminin mümine ettiği dua makbuldur tatlım..Allah razı olsun..

zaten izmirde yağmur var ben hemen geleyim canım kıbrısta hava nasılmillet yağmurda romantik olur ben stendapçıkızlar var bende bi terslik en iyisi beni incelemeye alın:86::86:

burda da 2-3 gündür kapalı, hafif yagmurlu bi hava var ama disarida bi ince hırka giymek cok bile, gerci kıbrıslılar, bot palto dolasiyo ama bize sıcak geliyo...

canım gayet normalsin en güzeli stand-up'cı olmak masallah nese doluyoruz daha ne olsun

saracım ciceklerin cok güzelllllllllll.....

mersiiii canım

sarammmm bebeğim buldum canım kıjlar yazık sizin adamlara ne çene var sizde bi daldım geçmişe çıkamadımsarammmm yüreğine sağlık canım hemen not alıyom

tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN

arkadasim bi ikimizin adı varmıs altta....: nereye gitti kızlar?:26:

92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :79::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86:

birazdan gelirler işleri vardırbende incirimi kaynatıyom canım:13::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…