ama gezmis olucazz, bence en guzeli öyle olur, hehe....:86::86:
zelalım dün bebek sahibi olmak için okunacak dualar yazmıştım görüdünmü?
amin bitanem...cümlemize inşallah zeynocum..amin canım, insallah cümlemize... sanada hayırlı, saglikli evlad versin Rabbim.......
amin leylecım amintatlım dualarımız hep seninle zaten elimizden başka bi şey gelmiyo bi dualarımız var
zaten izmirde yağmur var ben hemen geleyim canım kıbrısta hava nasılmillet yağmurda romantik olur ben stendapçı kızlar var bende bi terslik en iyisi beni incelemeye alın:86::86:
burda da 2-3 gündür kapalı, hafif yagmurlu bi hava var ama disarida bi ince hırka giymek cok bile, gerci kıbrıslılar, bot palto dolasiyo ama bize sıcak geliyo...
canım gayet normalsin en güzeli stand-up'cı olmak masallah nese doluyoruz daha ne olsun
saracım ciceklerin cok güzelllllllllll.....
Çocugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur.
Çocugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
çıkmam lazım sonra görüşürüz kızlar.
burda da 2-3 gündür kapalı, hafif yagmurlu bi hava var ama disarida bi ince hırka giymek cok bile, gerci kıbrıslılar, bot palto dolasiyo ama bize sıcak geliyo...
canım gayet normalsin en güzeli stand-up'cı olmak masallah nese doluyoruz daha ne olsun
saracım ciceklerin cok güzelllllllllll.....
tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN
amin,,, aminnnnnnnnnnnn,,, insallah, yüregine saglik arkadasim...
amin,,, aminnnnnnnnnnnn,,, insallah, yüregine saglik arkadasim...
tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN
arkadasim bi ikimizin adı varmıs altta....: nereye gitti kızlar?:26:
92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::79::79::79::79::79::79::79::79::79::86::86::86::86:
ne guselllll amin...
ohhh cook rahatladim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?