tavuğun kendi suyunu çıkarcan yoksa bulyonmu kullancan :26:
tavugu guzelce hasladim........dudukle yapiyom ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tavuğun kendi suyunu çıkarcan yoksa bulyonmu kullancan :26:
canlarım her kisi kendi kalbinden mes'ul'dur, oyüzden dilerim ki Allah cümlemiz dogru yolundan ayırmasın, yar ve yardımcımız olsun, su zorlu sınavımızda yüregimizi ferah tutsun....
bizi kücük hesapların, ufak ayrıntıların esiri yapmasın, gönlümüzü genisletsin...
bi de insallah evladlarımızı kucagimiza almayi nasib etsin...
Amin
zeynom akşama ne pişircen
benim menüm karnabahar kızartması dündende biraz dolmam var (aklıma hemen saram geliyo)ayran nasıl yeterlimi sence
![]()
insanoglu iste.....bu kadari yeter mi?
agzina yuregine saglik canim.. sen harikasin
canlarım her kisi kendi kalbinden mes'ul'dur, oyüzden dilerim ki Allah cümlemiz dogru yolundan ayırmasın, yar ve yardımcımız olsun, su zorlu sınavımızda yüregimizi ferah tutsun....
bizi kücük hesapların, ufak ayrıntıların esiri yapmasın, gönlümüzü genisletsin...
Amin
gayet yeterli bence, canım benim dünden yemegim var, yesil mercimek, bulgur pilavı, bide salata yaparım , yogur, tursu falan gecer iste... yarına da köfte patetes, salata vs. yaparım diyorum, bide corba...
ne güzel yazamışsın canım benim AMİNNNNNNNNN![]()
kızlar birazdan esim gelir gidip sofra hazırlayım, öpüyorum![]()
sen cok acayip bi hatunsun ha.... :86::86: (cok iyi yönde tabee)
est. canım sen de harikasın![]()
iyi yapıyon canımtatlım bulyonlarda hazır çorbalarda cipslerde ve pek çok hazır gıdada mng die bi madde varmış beyni kandırıyo yediğin şeyi lezzetli gösteriyomuş ve bir sürü hastalık yapıyomuş gebelerde özellikle kese bile emiyomuş o maddeyi türkçe adıda aroma arttırıcıymış köfte harcı kullanıyodum onuda artık kullanmıyom bulyonda gitti mutfağımdan
![]()
kolay gelsin cnım bende kaçıyom karnabaharımı kızartayım hadi afiyet olsun canım öpt. byyyyyyy![]()
tatlım neşemiz ruhumuzda bebişlerimiz kucağımızda eşlerimiz kolumuzda RABBİMİZ YÜREĞİMİZDE OLSUN HER ZAMAN![]()
içimiz hep rahat olsun her dileğimiz gerçek olsun canım:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
tavuk suyuna pilav ve corba...ohhhhhh
seslenelimde belki duyarda gelir saraaaaaaaaaa hu dolmacı saraaaaaaaahadi gel canım
![]()
amin yüreğine sağlık canım.canlarım her kisi kendi kalbinden mes'ul'dur, oyüzden dilerim ki Allah cümlemiz dogru yolundan ayırmasın, yar ve yardımcımız olsun, su zorlu sınavımızda yüregimizi ferah tutsun....
Amin
Bir kimse bu ayeti kerimeyi mükemmel bir teharet ve tam bir itikad ile sabaha karşı kıbleye müteveccihen oturarak 1479 defa okusa ve sonra Allah c.c. muradını dua ile istirham etse
Duası kabul olup isteği her ne ise hasıl olur.
Bu defalarca tecrübe adilmiş vede mavaffakiyet hasıl olmuştur.
1479 kere okunacak ayeti kerime budur
Yasin suresi 58. ayet
سَلَامٌ قَوْلًا مِنْ رَبّ رَحيم
Selamun kavlem mir rabbir rahîm.
Kaynak kenzül havas…
yemegınızı yedınız mı?
kızlar iyi geceler ben geldimmmmmmmmmm![]()