Sabırla Bebeğini Bekleyenler

öyle tatlım öyle bu kacılarda çok çene var bende girdim geçmişe bi türlü çıkamadımhg canım tedavin nasıl gidiyo yumoşların nasıl
heee yaaaaaa,çok çeneli bunlar,gerçi bende accık öyleyim ama
yumoş durumunu yarın öğrencem canım,inşallah iyilerdir kendileri.
tatlım zaten senle kardelene okumamıştık size okuruz tekrar başa alır herkese okuruz Rabbim kabul eder inş.
şu ara okursanız çok sevinirim kızlar
hb canım ben 1 subatta kürtaj oldum dr 3 ay verdi

çok geçmiş olsun,bidaha yaşamassın işnşallah edacım.
mersin de misin,yaşın mı 33,merak ettim

evet cnm öle düşünüyorum ama benim ikinci olduğu için bazı testler yapılması gerekiomuş neden böle oldugunun araştırılması gerekiomuş bikac testimin sonucunu bekliorum bakalım kısmet...

mersindeyim cnm

mersindeyim cnm

evet cnm öle düşünüyorum ama benim ikinci olduğu için bazı testler yapılması gerekiomuş neden böle oldugunun araştırılması gerekiomuş bikac testimin sonucunu bekliorum bakalım kısmet...

inş. canım test sonuçların temiz çıkar bi bakmışsın biranda bebişin gelmiş hiç belli olmaz inş. mucizen biran önce gelir

geldiiiiiiim kızlar eşim kahve istedi onu yaptım kendimede çay yaptım şimdi burdayım.

bende nereye kayboldu bu hatun, yazmıyo diyodum, kız türk kahvesi mi yaptın, keske bana da yapan olsa da icsem, kendim yapıp icmesini hic sevmiyorum, esiminde isi basından askın, calisıyo garibim PC basinda....

canım inş. yarın güzel haberlerle gelirsin yumoşun büyümüştür

ya ilk defa böyle bisey yazıyorum canlarım, kendime göre sebeplerim var... icinizden geliyorsa benim icin okuya bilir miyiz 313 ayetel kürsü .. bugüne kadar asla böyle bisey istemedim burda...

okuruz tabiki canım ne demek lafımı olur.

hb canım ben 1 subatta kürtaj oldum dr 3 ay verdi

geçmiş olsun canım.neden kürtaj oldun.rahatsızlığın neydi çok özel olmadıysa?

saracım nasılsın? konusamadık bugün fazla....

iyiyim canım da belim çok ağrıyo yaaaaa

bende nereye kayboldu bu hatun, yazmıyo diyodum, kız türk kahvesi mi yaptın, keske bana da yapan olsa da icsem, kendim yapıp icmesini hic sevmiyorum, esiminde isi basından askın, calisıyo garibim PC basinda....

yaparım canım hemide en köpüklüsünden

hımmm,bi buçuk sene önce bende mersindeydim:87:
dr un kim,benim dr um gülay özdemir di.

benim doktorum ahmet ışıktan zaten aynı hastanede ikiside forum yaşamda hatta en son bebeklerimin kalbi cok yavaş atıodu doktorum gülay hanımıda çağırmıştı birlikte muayne etmişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…