Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar şimdi önce zeynebe okuyalım sonrada kardelene okuyalım.ne dersiniz? yada hanginize önce okunmasını istiyosanız söyleyin onu kararlaştıralım listeyi yapalım ne dersiniz?

kızlar şimdi önce zeynebe okuyalım sonrada kardelene okuyalım.ne dersiniz? yada hanginize önce okunmasını istiyosanız söyleyin onu kararlaştıralım listeyi yapalım ne dersiniz?

tatlım zeynoyla kardelene okuyalım haksızlık olmasın geçende onlara okumadık sonrada edaya okuruz başa alır hepimize okuruz sıraylada

kızlar kocıs geldı..

sımdı ınsallah yarın kıme okucaz hastalanmadan okumak ıstıyorum ben 50 okurum kım olursa.

meraba canim nasilsin bakem ????????????????
iyiyidr cadıcım,adaşımmmmm
tatlım zeynoyla kardelene okuyalım haksızlık olmasın geçende onlara okumadık sonrada edaya okuruz başa alır hepimize okuruz sıraylada

kızlar kocıs geldı..

sımdı ınsallah yarın kıme okucaz hastalanmadan okumak ıstıyorum ben 50 okurum kım olursa.
inşallah hastalanmazsın canım,neden hemen umutsuzluğa kapıldın?

canım ben hanginiz istiyosanız derken yanlış yazdım sanırım zeyneple kardelen yani önce hangisi istiyosa öyle okuyalım demek istemiştim.

yeni geldim canim esimin akrabasi gelmis turkeden onu gormeya gitik .......... sen nasilsin canim annen geldimi ...........

geldi bugün gitti canım dün gelmiştiözledim seninle sohbeti yarın gündüz gelde takılalım bugün erken kaçıcam ben tatlım

kac günde bir adet oluyosun canım? düzenli mi adetlerin?

uhuuuuuuuuuuu ben geldim sekerler nasilsiniz bakemmmmmmmmmm:79::79::79:

hosgeldin canım, nasılsın?
ilk önceleri cok üzülüodum tabi şimdide üzülüorum ama alıştım biraz bide işe başlayınca cok düşünmüorum kafan dağılıo anlıycan
güzelcim ya, kolay degildir tabi, acıyı yasayan en iyi bilir, genede Allah sığınıp hayırlısı böyleymis demek lazım, önümüze umutla bakalım seker...

gün önemliyse önce kardelene okuyalım canım o da su siralar istedi cünkü, liste yapın ona göre paylasalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…