uhuuuuuuuuuuu ben geldim sekerler nasilsiniz bakemmmmmmmmmm:79::79::79:
aaaaaaa tatlı cadı gelmiş.hoşgeldin canım.nasılsın?
iyim canim sizi sormali sen nasilsin ???????????
hoş geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
hoşgeldiiiiiiiiinnnnn...
kızlar şimdi önce zeynebe okuyalım sonrada kardelene okuyalım.ne dersiniz? yada hanginize önce okunmasını istiyosanız söyleyin onu kararlaştıralım listeyi yapalım ne dersiniz?
seni seni nerdesin sen bakim
benimde belim ağrıyo cadıcım yaa
iyiyidr cadıcım,adaşımmmmmmeraba canim nasilsin bakem ????????????????
tatlım zeynoyla kardelene okuyalım haksızlık olmasın geçende onlara okumadık sonrada edaya okuruz başa alır hepimize okuruz sıraylada
inşallah hastalanmazsın canım,neden hemen umutsuzluğa kapıldın?kızlar kocıs geldı..
sımdı ınsallah yarın kıme okucaz hastalanmadan okumak ıstıyorum ben 50 okurum kım olursa.
cadıcım hg............................
tatlım zeynoyla kardelene okuyalım haksızlık olmasın geçende onlara okumadık sonrada edaya okuruz başa alır hepimize okuruz sıraylada
yeni geldim canim esimin akrabasi gelmis turkeden onu gormeya gitik .......... sen nasilsin canim annen geldimi ...........
iyiyidr cadıcım,adaşımmmmm
inşallah hastalanmazsın canım,neden hemen umutsuzluğa kapıldın?
26 gün canım
güzelcim ya, kolay degildir tabi, acıyı yasayan en iyi bilir, genede Allah sığınıp hayırlısı böyleymis demek lazım, önümüze umutla bakalım seker...ilk önceleri cok üzülüodum tabi şimdide üzülüorum ama alıştım biraz bide işe başlayınca cok düşünmüorum kafan dağılıo anlıycan
kızlar şimdi önce zeynebe okuyalım sonrada kardelene okuyalım.ne dersiniz? yada hanginize önce okunmasını istiyosanız söyleyin onu kararlaştıralım listeyi yapalım ne dersiniz?
cok gecmis olsun senin neden ariyo ...????????????
canım ben hanginiz istiyosanız derken yanlış yazdım sanırım zeyneple kardelen yani önce hangisi istiyosa öyle okuyalım demek istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?