okuruz tabiki canım ne demek lafımı olur.
geçmiş olsun canım.neden kürtaj oldun.rahatsızlığın neydi çok özel olmadıysa?
iyiyim canım da belim çok ağrıyo yaaaaa
yaparım canım hemide en köpüklüsünden
inşallah zeloşum,inşallah.
amin canım, cümlemiz insallahinşallah tatlım allah hepimize yaşatsın bu duyguyu kimseyi mahrum etmesin...
eline saglik hamarat arkadasim....okuruz tabiki canım ne demek lafımı olur.
iyiyim canım da belim çok ağrıyo yaaaaa
yaparım canım hemide en köpüklüsünden
inşallah canımcım,hepimiz o tosuncukları ve prensesleri görelim,kavuşalım inşallah.rahat ol canişim dualarımız seninle inş. Rabbim emeklerini boş çevirmesin canım seni böleyapsın sonrada 9 ay sonra bu tosuncuk gelsin inş.
inşallah saracım,inşallah.inşallah yumoşların büyümüştür ve kaliteli olmuşlardır.yarın sevinçli habelerle gel canım.
ben ordayken gülay hanım gözde deydi,ondan öncede torostaydı,iyi bi dr dur,beğeniyodum ama taşındık.benim doktorum ahmet ışıktan zaten aynı hastanede ikiside forum yaşamda hatta en son bebeklerimin kalbi cok yavaş atıodu doktorum gülay hanımıda çağırmıştı birlikte muayne etmişlerdi
saol cnm bebeklerim kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum
seni seniiiiii niye erken kaçıyon sen bakim
kardelen rumuzun, gül avatarın, cicek gibi yumosların büyüsün tatlım.... en kalitelisinden
amin canım, cümlemiz insallah
eline saglik hamarat arkadasim....belin niye agriyo bu kadar senin acebe?:26: kacinci günün bugün?
inşallah canımcım,hepimiz o tosuncukları ve prensesleri görelim,kavuşalım inşallah.
inşallah saracım,inşallah.
ben ordayken gülay hanım gözde deydi,ondan öncede torostaydı,iyi bi dr dur,beğeniyodum ama taşındık.
saol cnm bebeklerim kalbi durdu o yüzden kürtaj oldum
seni seniiiiii niye erken kaçıyon sen bakim
zelacanın meşkull günleri su siralar , ödevleri var yapması gerekenhehe di mi? bildim mi?
hııııııı çok üzüldüm canım ya.Allah bidaha böyle bi acı yaşatmasın.inşallah tez vakitte bebeklerine kavuşursun .
kardelen rumuzun, gül avatarın, cicek gibi yumosların büyüsün tatlım.... en kalitelisinden
amin canım, cümlemiz insallah
eline saglik hamarat arkadasim....belin niye agriyo bu kadar senin acebe?:26: kacinci günün bugün?
şimdi nerdesin peki, bide mersinlimiydin?
şeyyy yaniiiii bennnnn ııııı bııı tıııııııı zııııııı accık işlerim varda ondan:78::78::78:
üzülme canım inş. bundan sonraki bebişlerin hep seninle kalır
uhuuuuuuuuuuu ben geldi sekerler nasilsiniz bakemmmmmmmmmm:79::79::79:
uhuuuuuuuuuuu ben geldim sekerler nasilsiniz bakemmmmmmmmmm:79::79::79:
eşim mersin li canım,şimdi samsun dayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?