merhaba edacım nasılsın canım?
iyiyim canım sen nasılsın?
bende iyiyim bugün ateşim biraz düşük çıktı ona moralim bozuldu.kırmızılarmı geliyor ne?
sıkma canını hayırlısı olsun ama inşallah gelmez dua etcem senin için...
canım bu arada ben dün akşam zeynep için duamı ettim.
zeynebin kontrolumu var bugün?:26:
bilmiyorum canım öylemi dedi.
s a kızlar ....pembe gozlugum nerdeydı benım..heh dur buldum....
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
eda zeynebe dua ettim dediya..bizim pikepolat değilmi?edacım aydınlatırmısın tatlım?
bu arada saracım dün bahsettiğim anne topicindeki arkadaşın gebeliği yarın sunni sancıyla sonlandırılacakmış..bebeğin beynindeki sıvı gittikçe çoğalıyormuş..onada çok moralim bozuldu ya...Rabbim sabır versin...çok zor...
nese canlarım ben kaçar kib akşama görüşürüzzz öptüm sizi
s a kızlar ....pembe gozlugum nerdeydı benım..heh dur buldum....
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
Hımmm anladım tatlım...Allahım kabul etsin..ya canım 313 ayetel kürsi okucaktık ya 50 şer tane zeynep (pikepolat) evet
hoşgeldin tatlım.nasılsın
eda zeynebe dua ettim dediya..bizim pikepolat değilmi?edacım aydınlatırmısın tatlım?
bu arada saracım dün bahsettiğim anne topicindeki arkadaşın gebeliği yarın sunni sancıyla sonlandırılacakmış..bebeğin beynindeki sıvı gittikçe çoğalıyormuş..onada çok moralim bozuldu ya...Rabbim sabır versin...çok zor...
Hımmm anladım tatlım...Allahım kabul etsin..
bana hg yokmuuuuuuu:97::97:
leylacım herkese 313 ayetel kürsi okuyoruz ya zeynebe okuyoruz şimdi.eda onu söyledi.
arkadaşına çok üzüldüm tatlım.Allah sabır versin.böyle bi durumda ne dense boş kalır biliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun.umarım bi daha böyle bi acı yaşmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?