olmamı kız sorulara cevap yetiştirmeye çalışıyom.
canım benim nasılsın? busecik nasıl?
amin canım ya..gerçekten zor bir durum saracım...zeynebin duası bitmediyse banada verin bende okurum..liste yapıyorsanız benide ekleyin canımcım...
valla sara teyzesi buse çok acıkmıştı...tekmeliyordu beni..anne bana yemek gönder diye..hemen karışık tost yaptırdım yarım ekmek..indirdim mideye...şimdi rahatladı sessiz sessiz oturuyor canım...sizlere öpücük yolluyor...
banada 20 yaz canım...liste yapıyoruz canım 63 tane kalıyo.
bizde onu çok öpüyoruz.teyzoşların seni çok seviyomuş de.
valla sara teyzesi buse çok acıkmıştı...tekmeliyordu beni..anne bana yemek gönder diye..hemen karışık tost yaptırdım yarım ekmek..indirdim mideye...şimdi rahatladı sessiz sessiz oturuyor canım...sizlere öpücük yolluyor...
metukam hiç sesin çıkmıyo nele uğraşıyon bakem sen hııııı :76::76::76::76::76::76:
hoşgeldin tatlım.nasılsın
ayyy ne guzel bır duygu yaaaa
canosum ıslerım neyın var....
ayyy ne guzel bır duygu yaaaa
canosum ıslerım neyın var....
zeynep için dua listesi
Eki Görüntüle 145823
Eki Görüntüle 145824
sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50
leyla ........................... 20
toplam .......................270
kalan .........................43
Kızlarrrrrrr herkese hayırlı mutlu huzurlu bir gün diliyorum
gunaydin canim .... nasil sin :79::79::79::79:
ben gidip sacimi boyayip gelim canim
eda zeynebe dua ettim dediya..bizim pikepolat değilmi?edacım aydınlatırmısın tatlım?
bu arada saracım dün bahsettiğim anne topicindeki arkadaşın gebeliği yarın sunni sancıyla sonlandırılacakmış..bebeğin beynindeki sıvı gittikçe çoğalıyormuş..onada çok moralim bozuldu ya...Rabbim sabır versin...çok zor...
günaydın bebeğimcanım adet olmadan saçını boyama
neden canim ????????? boyadim geldim bile sadece biraz beyazlar vardi onlari boyadim butun sacimi ben boyuyamam cok kalin bide uzun ta belimde........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?