Sabırla Bebeğini Bekleyenler

metukam hiç sesin çıkmıyo nele uğraşıyon bakem sen hııııı :76::76::76::76::76::76:

olmamı kız sorulara cevap yetiştirmeye çalışıyom.
canım benim nasılsın? busecik nasıl?

valla sara teyzesi buse çok acıkmıştı...tekmeliyordu beni..anne bana yemek gönder diye..hemen karışık tost yaptırdım yarım ekmek..indirdim mideye...şimdi rahatladı sessiz sessiz oturuyor canım...sizlere öpücük yolluyor...

bizde onu çok öpüyoruz.teyzoşların seni çok seviyomuş de.

zeynep için dua listesi

sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50
leyla ........................... 20

toplam .......................270

kalan .........................43

Son düzenleme:

ayyy ne guzel bır duygu yaaaa
metukam hiç sesin çıkmıyo nele uğraşıyon bakem sen hııııı :76::76::76::76::76::76:

hoşgeldin tatlım.nasılsın

canosum ıslerım neyın var....

leylacım tatlişim benimiyi yapıyon annesi busemizi aç bırakma kıyamam ben onaRabbim busemizi bütün kötülüklerden korusun

leylacım Allah sabır versin ne kadar zordur Rabbim kimsenin başına vermesin Allahım sabırlar versin arkadaşına canımmm

neden canim ????????? boyadim geldim bile sadece biraz beyazlar vardi onlari boyadim butun sacimi ben boyuyamam cok kalin bide uzun ta belimde........

canım senin gebelik şüphen var bu durumda saçını boyaman doğru değil boyadaki kimyasallar zarar veriyo keşke biraz daha bekleseydin durumun tam olarak belli olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…