• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırla Bebeğini Bekleyenler

s a kızlar ....pembe gozlugum nerdeydı benım..heh dur buldum....
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

bilmiyorum canım öylemi dedi.

eda zeynebe dua ettim dediya..bizim pikepolat değilmi?edacım aydınlatırmısın tatlım?:nazar::38::38:

bu arada saracım dün bahsettiğim anne topicindeki arkadaşın gebeliği yarın sunni sancıyla sonlandırılacakmış..bebeğin beynindeki sıvı gittikçe çoğalıyormuş..onada çok moralim bozuldu ya...Rabbim sabır versin...çok zor...:nazar::14::14:

eda zeynebe dua ettim dediya..bizim pikepolat değilmi?edacım aydınlatırmısın tatlım?:nazar::38::38:

bu arada saracım dün bahsettiğim anne topicindeki arkadaşın gebeliği yarın sunni sancıyla sonlandırılacakmış..bebeğin beynindeki sıvı gittikçe çoğalıyormuş..onada çok moralim bozuldu ya...Rabbim sabır versin...çok zor...:nazar::14::14:

ya canım 313 ayetel kürsi okucaktık ya 50 şer tane zeynep (pikepolat) evet

leylacım herkese 313 ayetel kürsi okuyoruz ya zeynebe okuyoruz şimdi.eda onu söyledi.
arkadaşına çok üzüldüm tatlım.Allah sabır versin.böyle bi durumda ne dense boş kalır biliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun.umarım bi daha böyle bi acı yaşmazlar.

Son düzenleme:
leylacım herkese 313 ayetel kürsi okuyoruz ya zeynebe okuyoruz şimdi.eda onu söyledi.
arkadaşına çok üzüldüm tatlım.Allah sabır versin.böyle bi durumda ne dense boş kalır biliyorum Allah yar ve yardımcıları olsun.umarım bi daha böyle bi acı yaşmazlar.

amin canım ya..gerçekten zor bir durum saracım...zeynebin duası bitmediyse banada verin bende okurum..liste yapıyorsanız benide ekleyin canımcım...:nazar::38:

Back
X