Sabırla Bebeğini Bekleyenler

o zaman kürler şansını arttırır canım inciri önce yıkıyom (8tane) sonra önceden ocağa koyduğum kaynamakta olan 2.5 bardak suyun içine üçe bölerek atıyom 10 dakika kısık ateşte pişiriyom ılıyınca bir bardak sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak öğle yemeğinden yarım saat önce içiyosun ama ben sabahları geç kalktığım için bir bardak öğlen bir bardak yatmadan önce içiyom

canım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo

meraba canim ....... bence baska bir doktora git ve esinde sende testler yaptirin .....

cok saol canim .... kac gun icmem lazim ve nezaman baslamam lazim ????????????

saol canim verdiyin bilgiler icin .... ama ben bunu yaptim zaman tupe gitmemem lazim sanirim deilmi ???????

canım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo
çok kısık ateşte 20 dakika canım,saraçoğlu nun sitesinde öyle yazıyo
cok saol canim .... kac gun icmem lazim ve nezaman baslamam lazim ????????????

21 gün içip,7 gün ara verip,ikinci 21 gün yapılıyo canım.
şifa olur inşallah.

ıyıyım canım... cadıcım guzel bır avatar bulsana ...soyle bızımkıler gıbın....allı pullu gullu

canim avatar buldum hemde bir suru onu kayd ediyom ama buraya tasiyamiyorum bizim leptob almanca bende bes kelimeden fazla bilmiyorum ondan o biraz zor turkcesi yok

saol canim verdiyin bilgiler icin .... ama ben bunu yaptim zaman tupe gitmemem lazim sanirim deilmi ???????

gene ilaç kullanmıcanmı dondurulmuşlarımı denicen yoksa ilaçlımı olcak bu sefer ama her ikisindede en azında yumoş rezervini korumuş olursun sayısına kalitesine yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…