bilemiyorum canim insala olurum benide sikinti basti karnim sis kilo aliyorum surekli olmayi bende istiyorum .... bende dusunuyorum biraz bekliyem ama dok. demisti her ay pes pese yaptigin zaman fazla bise kulanmadimiz icin takip daha kolay oluyo birde sadece pregnul igne vurup 5 gun sonra transvera gitiyim icin her ay ve ya bir ay arayla sansi daha cok artiriyomus ........
nasilsin canim gozlukte yakismis haaaa
9 10 tane inciri,yarım litre kaynayan,klorsuz suya ikiye bölerek atıp,20 dakika kaynatıp,ılıdıktan sonra süzüp,içiyoruz,yumurtanın çatlama günlerinde ise,bir havucu dörde bölüp,son dört dakika incirle beraber kaynatıyoruz.
incirin dışını yıkıyoruz,pudralarından arınması için,bu kadar
canım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo
merhaba arkadaşlar ben daha bugün katıldm aranıza size birşey sormak istiorum bende haile kalmaya çalışıyorum son 3 aydır olmuyor ve her ilişki sırasında kötü koku geliyor doktor vajinal tablet verdi düzeldi ama sıkça tekrarlıyor kendini bu sorunun çözümünü bilen yada aynısını yaşayan ark.lar var mı ne yapmam gerekiyor gebeliğe engel midir bu
zelalım kıtabı ben de var 20 dakka dıyor orda...yoksa etken maddeler suya gecmez..bosuna yapma..bır de fokur fokur kaynatmıyn dımı?
9 10 tane inciri,yarım litre kaynayan,klorsuz suya ikiye bölerek atıp,20 dakika kaynatıp,ılıdıktan sonra süzüp,içiyoruz,yumurtanın çatlama günlerinde ise,bir havucu dörde bölüp,son dört dakika incirle beraber kaynatıyoruz.
incirin dışını yıkıyoruz,pudralarından arınması için,bu kadar
canım 20 dakikamı diyosunşeyi anlamadım foku fokur kaynatayımmı yani
o zaman kürler şansını arttırır canım inciri önce yıkıyom (8tane) sonra önceden ocağa koyduğum kaynamakta olan 2.5 bardak suyun içine üçe bölerek atıyom 10 dakika kısık ateşte pişiriyom ılıyınca bir bardak sabah kahvaltıdan sonra 1 bardak öğle yemeğinden yarım saat önce içiyosun ama ben sabahları geç kalktığım için bir bardak öğlen bir bardak yatmadan önce içiyom
çok kısık ateşte 20 dakika canım,saraçoğlu nun sitesinde öyle yazıyocanım ben 10 dakika kaynatıyom o bile bulanmasına yetiyo 20 dakika çok geliyo
cok saol canim .... kac gun icmem lazim ve nezaman baslamam lazim ????????????
ııııı kısık ateste yap dıyorum......evet kesınlıkle 20 dakıka
ııııı kısık ateste yap dıyorum......evet kesınlıkle 20 dakıka
karar verin 10 dakikami 20 mi
ıyıyım canım... cadıcım guzel bır avatar bulsana ...soyle bızımkıler gıbın....allı pullu gullu
20 dakika kısık ateşte canım ama önce suyun kaynasın fokurdayınca incirleri at sonra kıs
saol canim verdiyin bilgiler icin .... ama ben bunu yaptim zaman tupe gitmemem lazim sanirim deilmi ???????
20 dakika kısık ateşte canım ama önce suyun kaynasın fokurdayınca incirleri at sonra kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?