ha şöyle,hizaya gel:88:
canım,20 dakika
gene ilaç kullanmıcanmı dondurulmuşlarımı denicen yoksa ilaçlımı olcak bu sefer ama her ikisindede en azında yumoş rezervini korumuş olursun sayısına kalitesine yardımcı olur
tamam canim oyle yapicam ... ama bunu yaparsam tupe gidimi ?????????????
canim avatar buldum hemde bir suru onu kayd ediyom ama buraya tasiyamiyorum bizim leptob almanca bende bes kelimeden fazla bilmiyorum ondan o biraz zor turkcesi yok
mrb edacım geçmiş olsun enfeksiyon olsa fitil kullanmışsın geçerdi bence iyi bi kadın doğumcuya git bi kontrolden geçirsinler seni mantar falan yok deme:26nunda koku yaptığını duymuştum ama kaşıntım var dememişsin eşinin spermi kokulu olabilir onu araştırdılarmı:26:canım inş. en yakın zamanda bebişine kavuşursun
dondurulmus canim hic birsey kulanmiyorum sadace pregnul igne vurup 5 gun sonra transvere gidiyorum ..........
zararı olmaz canım aksine faydası olur inş.
tuhh...............................
sağol bitanem inşallah hepimiz en kısa zaman da kavuşuruz soğan suyu falan da denedim bir süre geçti koku sonra tekrar başladı doktor fazla ilaç kullanımının da doğru olmadığını söylüyor çok sıkıldım artık hayırlısı olsun hepimiz için
kızlar,ben çıkıyorum,görüşürüz
canım bi bakmışsın transfer olmadan normal yoldan bebişin gelmiş sen ateşe başlada yumoşun çatlama gününe bakalım tam o günler çalışırsınız Allah büyük canım hiç belli olmaz inş. mucizen biran önce gelir tatlım
canım bi bakmışsın transfer olmadan normal yoldan bebişin gelmiş sen ateşe başlada yumoşun çatlama gününe bakalım tam o günler çalışırsınız Allah büyük canım hiç belli olmaz inş. mucizen biran önce gelir tatlım
amin canım seni rahatsız ediyomu kokusu hariç başka bi şeyi varmı bence kapsamlı bi araştırma yaptır canım bakalım spermlere zararı oluyomu ya etkilyosa:26::26:
etkiliyorsa yada yumurtayı tembelleştiriyorsa diye korkuyorum zaten ne tuhaf bişe bu anlamadım ki evlenmeden önce birşey yoktu ne zaman evlendim garip bir hastalık türedi bende korkuyorum sonucundan yarın en geç doktora gidecem kapsamlı bir muayneye ihtiyacım var
canim siz yazin ben gidip sacimi yikayip gelem
canim benim catlama gunum 18 yada 19 gun adeten ama o gunde benim icin olum cok karnim ariyo ondan cogunlukla birsey olmuyo ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?