Sabırla Bebeğini Bekleyenler

gene ilaç kullanmıcanmı dondurulmuşlarımı denicen yoksa ilaçlımı olcak bu sefer ama her ikisindede en azında yumoş rezervini korumuş olursun sayısına kalitesine yardımcı olur

dondurulmus canim hic birsey kulanmiyorum sadace pregnul igne vurup 5 gun sonra transvere gidiyorum ..........

sağol bitanem inşallah hepimiz en kısa zaman da kavuşuruz soğan suyu falan da denedim bir süre geçti koku sonra tekrar başladı doktor fazla ilaç kullanımının da doğru olmadığını söylüyor çok sıkıldım artık hayırlısı olsun hepimiz için

dondurulmus canim hic birsey kulanmiyorum sadace pregnul igne vurup 5 gun sonra transvere gidiyorum ..........

canım bi bakmışsın transfer olmadan normal yoldan bebişin gelmiş sen ateşe başlada yumoşun çatlama gününe bakalım tam o günler çalışırsınız Allah büyük canım hiç belli olmaz inş. mucizen biran önce gelir tatlım

amin canım seni rahatsız ediyomu kokusu hariç başka bi şeyi varmı bence kapsamlı bi araştırma yaptır canım bakalım spermlere zararı oluyomu ya etkilyosa:26::26:

canim benim catlama gunum 18 yada 19 gun adeten ama o gunde benim icin olum cok karnim ariyo ondan cogunlukla birsey olmuyo ........

inşallah Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

amin canım seni rahatsız ediyomu kokusu hariç başka bi şeyi varmı bence kapsamlı bi araştırma yaptır canım bakalım spermlere zararı oluyomu ya etkilyosa:26::26:

etkiliyorsa yada yumurtayı tembelleştiriyorsa diye korkuyorum zaten ne tuhaf bişe bu anlamadım ki evlenmeden önce birşey yoktu ne zaman evlendim garip bir hastalık türedi bende korkuyorum sonucundan yarın en geç doktora gidecem kapsamlı bir muayneye ihtiyacım var

aksatma canım biran önce yaptır kaç yıllık evlisin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…