hb bitanem...valla kiloyu hiç dert etmiyorum zaten hamileliğin başından beri sadece 3 kilo aldım canım..buseme feda olsun kilolar dimi canım benim...evet canım eşim öğlen yemeğe eve geliyo.iş yeriyle evimiz çok yakın.
hoşgeldiniz fıstıklar.
evet leyloşum sende busede iyi olunda kiloları sonra verirsin.
aminnn inş. bebeğim senin duan daha makbul canım Allahım sendende razı olsunbusemizi kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin bizlerede inş. en yakın zamanda mucizelerimizi nasip etsin
zeynommmmmmmm huuuuuuubugün bizi pek ihmal ettin nerdesin gel garı
zeynep (pikepolat) için dua listesi
Eki Görüntüle 145910
Eki Görüntüle 145911
sara .......................... 50
metuka ...................... 50
eda33 ........................ 50
cadı ........................... 50
zeynep ....................... 50
leyla ........................... 20
zelalca ........................ 43
toplam .......................313
okunanlar zeynep(pikepolat)
Allah kabul etsin canım kardelenden sonra yeterin eşinede okuyalımmı arkadaşımız zorda dualarla onlara destek olalım inş. Rabbim yeterimin eşine acil şifalar versin bugün ameliyatı vardı
saol bitanem...yarasın dimi teyzesi...cadıcım sen nasılsın bebişim?oh yarasin bebise masalla
hb bitanem...valla kiloyu hiç dert etmiyorum zaten hamileliğin başından beri sadece 3 kilo aldım canım..buseme feda olsun kilolar dimi canım benim...
aminnnnnnnn bitanem...müminin mümine olan duası kabul olurmuş canım..yer gök dua üzerine kurulmuş ben çok inanıyorum Rabbime itimadım sonsuz...Rabbim herkesin gönlüne göre versin zeloşum...
hb bitanem...valla kiloyu hiç dert etmiyorum zaten hamileliğin başından beri sadece 3 kilo aldım canım..buseme feda olsun kilolar dimi canım benim...
aminnnnnnnn bitanem...müminin mümine olan duası kabul olurmuş canım..yer gök dua üzerine kurulmuş ben çok inanıyorum Rabbime itimadım sonsuz...Rabbim herkesin gönlüne göre versin zeloşum...
Kızlar kızlar gelemem miiiii,yanaaaaaaaagizzzzzdan öpemmmmmm miiiiiiii
nabersiniz? nasıl gidiyor?
kardelen için dua listesi
Eki Görüntüle 145912
Eki Görüntüle 145913
sara .......................... 50
toplam ...................... 50
kalan ........................ 263
okunanlar zeynep(pikepolat)
Allah kabul etsin canım kardelenden sonra yeterin eşinede okuyalımmı arkadaşımız zorda dualarla onlara destek olalım inş. Rabbim yeterimin eşine acil şifalar versin bugün ameliyatı vardı
şey :78::78::78:öpebilrsin tabi hadi gelll
iyiyiz canım sen nasılsın
iyiyim canım cok kalamıcam cünkü bugün is yapmam lazım, sabahtan beri ev isi, yemek vb. ugrasiyorum simdi de calismam gerekli bugün ... bir bakayım dedim...
ateş tablom (heheheheheh)
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3
okuyalım canım.yeterin eşinin ameliyatı bugündü sanırım.Allah yardımcıları olsun .
iyiyim canım cok kalamıcam cünkü bugün is yapmam lazım, sabahtan beri ev isi, yemek vb. ugrasiyorum simdi de calismam gerekli bugün ... bir bakayım dedim...
saol bitanem...yarasın dimi teyzesi...cadıcım sen nasılsın bebişim?
kızlar bugün sabah atesim cok düstü galiba hastanicam aksama kadar, o yüzden dua almaya cekiniyorum ya kırmızı kart gelirse diye, cünkü aksam okuyorum genelde, eger olmazsam okumak isterim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?