evek bence en birinci olurdu öyle...agzımın suları aktı... kısırı da cok severümm yanim...:125::125::125:
saol tatlım, cok naziksin..insallah herkes bööle böle mutlu olur tatlım...
afferin sana,hani sen diyetteydin baaacım,yiye yiye mi zayıflıcan?kar çiçeğim çukulatayla çay içiyom enerjimi atamayıncaburda kuduruyom
daha daha iyiyim sara cım,sosyalleşmeye başlayınca iyileşiyom sanırım.[ı]sağolun kardelenim.gönlü zengin arkadaşım menim.bugün nasılsın[/ı]
[ı]edacım sağol canım.allah işlerinde kolaylıklar versin.sen testler yapacaktın sonuçları çıktımı merak ettim.inşallah temiz çıkar sonuçların. [/ı]
sara, senin ates yükseldi mi bugün,,, zelal senin ki ne alemde???
Benimki gene düstü... Catlamamıs yanim...
saracım eklememişsin :84::84::84::84:
yok tatlım dahada düştü 36,0 yanim çatlamadı ama bugün kasık ağrımda kayboldu.bugünmü çatlayacak acaba :26::26::26::26::26:
yok tatlım dahada düştü 36,0 yanim çatlamadı ama bugün kasık ağrımda kayboldu.bugünmü çatlayacak acaba :26::26::26::26::26:
afferin sana,hani sen diyetteydin baaacım,yiye yiye mi zayıflıcan?
daha daha iyiyim sara cım,sosyalleşmeye başlayınca iyileşiyom sanırım.
Bu arada,koltukları silcem ben birazdan,silme suyuna minnacık çamaşır suyu damlatsam,hijyen amaçlı,acaba rengini soldurur mu?:26:
ya adet olmadan ateş için üzülmeyin yaaa.
bak tatlım senin benim zeynomun yumoşlarını alıp birbirine vurcaz bunlar anca öle çatlıcak
iste aynısından bende öyle durumdayım... galiba öyle görünüyo...anam bisey degil adam telef olcek fazla mesiden
Bu arada,koltukları silcem ben birazdan,silme suyuna minnacık çamaşır suyu damlatsam,hijyen amaçlı,acaba rengini soldurur mu?:26:
kosla sıvı varsa onu kullan tatlım, hem leke cıkarıcı hem renklere bisey yapmıyo.. aynı reklam gibi konustum...
[ı]kardelenim çamaşır suyu yerine renkliler için domestos varya onu ekle yada kosla vanih pambesini onlar süper çıkarıyo lekeleri.çamaşır suyu rengini bozabilir.[/ı]
bak tatlım senin benim zeynomun yumoşlarını alıp birbirine vurcaz bunlar anca öle çatlıcak
üzülme degil tatlım, bu dogru günü yakalama calismasi...
telefliği ondan olsun boşveeeer onlarında canına minnet :78::78::78::78::78::78::78:
yaaa....bugün ayın 16 Mart mıs... ben 17 Mart sanıyodum...
doomkünü yarınnnnnnnnnn.......
kardelenim benn şeyyyy yaniiiafferin sana,hani sen diyetteydin baaacım,yiye yiye mi zayıflıcan?
evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın genetatlıcım 50 ekledim.sen 50+50 mi demek istedin ben onu anlamadım.:26::26::26::26::26::26:
al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyomiste aynısından bende öyle durumdayım... galiba öyle görünüyo...anam bisey degil adam telef olcek fazla mesiden
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,kardelen5233,pikepolat,88prenses22,zelalca,angelfbf,
hepinize slm
sara, senin ates yükseldi mi bugün,,, zelal senin ki ne alemde???
benimki gene düstü... catlamamıs yanim...
hoş geldin serpilim nasılsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?