Sabırla Bebeğini Bekleyenler

evek bence en birinci olurdu öyle... agzımın suları aktı... kısırı da cok severümm yanim...:125::125::125:

saol tatlım, cok naziksin.. insallah herkes bööle böle mutlu olur tatlım...

inşşşşşşşşşşşş kuzum inşşşşşşşşşşşşşşş

kar çiçeğim çukulatayla çay içiyom enerjimi atamayınca burda kuduruyom
afferin sana,hani sen diyetteydin baaacım,yiye yiye mi zayıflıcan?
daha daha iyiyim sara cım,sosyalleşmeye başlayınca iyileşiyom sanırım.
Bu arada,koltukları silcem ben birazdan,silme suyuna minnacık çamaşır suyu damlatsam,hijyen amaçlı,acaba rengini soldurur mu?:26:
sara, senin ates yükseldi mi bugün,,, zelal senin ki ne alemde???
Benimki gene düstü... Catlamamıs yanim...

ya adet olmadan ateş için üzülmeyin yaaa.

kardelenim çamaşır suyu yerine renkliler için domestos varya onu ekle yada kosla vanih pambesini onlar süper çıkarıyo lekeleri.çamaşır suyu rengini bozabilir.

üzülme degil tatlım, bu dogru günü yakalama calismasi...

[ı]kardelenim çamaşır suyu yerine renkliler için domestos varya onu ekle yada kosla vanih pambesini onlar süper çıkarıyo lekeleri.çamaşır suyu rengini bozabilir.[/ı]

leke yok ki sara cığım,benim amacım hijyen di
Teşekküğ ederim.:82:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,kardelen5233,pikepolat,88prenses22,zelalca,angelfbf,
hepinize slm

sara_28 için okunacak Ayetel - Kürsi listesi

Eki Görüntüle 159865

Eki Görüntüle 159866

metuka ................................... 83
pikepolat(zeynep) .................... 50
zelalca ................................... 100
eda33 .................................... 50
yeter ......................................30

toplam............ 313

kalan......................... 0

okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28

kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.

yaaa....bugün ayın 16 Mart mıs... ben 17 Mart sanıyodum...

doomkünü yarınnnnnnnnnn.......
canım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı
kardelenim benn şeyyyy yaniii yiyerek rejim yapıyom bu yeni çıkmış moda
tatlıcım 50 ekledim.sen 50+50 mi demek istedin ben onu anlamadım.:26::26::26::26::26::26:
evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın gene
iste aynısından bende öyle durumdayım... galiba öyle görünüyo...anam bisey degil adam telef olcek fazla mesiden
al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyom oda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo

sara, senin ates yükseldi mi bugün,,, zelal senin ki ne alemde???
benimki gene düstü... catlamamıs yanim...

strese girme canım relax ol malum stres baş düşmanı moralini yüksek tut çalışmalrına devam et ve dua et elbet olacak sabır zaten topiğin adıda sbaırla bekleyenler değilmi ?? cnmm

prensesim okuduğun dualar için çok sağol canım ama seninkiler arttı.senin okuduklarını sıradaki arkadaşa eklesem kırılmazsın dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…