Sabırla Bebeğini Bekleyenler

topiğn adına yakışır dua

sabır duası

Rabbena efriğ aleyna sabran ve sebbit ekdamena vensurna alel kavmil kafiriiin....

“Ey Rabbimiz! Üzerimize sabır yağdır, ayaklarımızı sağlam bastır ve şu kâfir kavme karşı bize yardım et”

tatlım ben onu sana müsait bi zaman ayrıca anlatırım neyse anlatayım bari:86:bak tatlım yiyosun yiyosun sonra gidip adama bey bey ben enerji patlaması yaşıyom ne yapsakki diyosun

kız sen varyaaaaaaaa çok muzipsinnnnnn

çok güzel emeğine sağlık

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,pikepolat,zelalca,88prenses22,kardelen5233,leyliko,anurcan,

yemeğe giden arkadşlara afiyet olsun

yeter iyim canım :)) merak etme ofisteyim ya sıkıldım ondan :)))

kızlar dualrınızı rabbim kabul etsin hepinizi öpüyorummm kocamannnnn

kızlar men çıkam sofrayı hazırlayam sizde gelin öptüm byyyyyyyyy

kolay gelsin tatlı arkidisim..... dualarını Allah kabul etsin insallah..

amin sara cım,aminnnnnnnnnnnnnn
ya ben leyla için endişelenmeye başladım,bi ses verse yaaaaaaa
evet canım... bende cok merak ettim Leyla'yı ..hayır numarısı olan tanıyan kimse yok mu?

amin... saol tatlım paylasım icin..
gecmiste selam verdim sana, gördün mü seker?:26:

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 1 ziyaretçi)

serpil02507+,88prenses22,zelalca,kardelen5233,tweety7883,leyliko,pikepolat,anurcan,

kem gözlerden nazarlardanda koruusn topiğiniizi bu güzeklliği hiç bozmayın lütfenn mucuxxxxxxxxxxxx

amin canım inş.

zelalim kız senin hamile kaldığın ayda adetin geçmeden belirtin oldumu
gebelik belirtisi diyoruz ya biz buna akıntı,kasık ağrısı,göğüslerde
şişlik vs..vs bugün başka forum sitelerine baktımda kimisi aşırı akıntıdan söz ediyor
valla heeç aşırı akıntım neyim yook

yok canım bende öle çok akıntı olmamıştı ama kasıklarımla belim çok ağrıyodu vajinal bölgede sanki şişlik var gibiydi kaşınıyodu göğüslerimde şişmedi

kızlaaaaaar geçmişi okuyup geldim:82::82::82: saraya dua okumuşsunuz bana kısmet olmadı yaaa Allah kabul etsin dualarınzı sonra gelsin saranın ikizleri

yok canım bende öle çok akıntı olmamıştı ama kasıklarımla belim çok ağrıyodu vajinal bölgede sanki şişlik var gibiydi kaşınıyodu göğüslerimde şişmedi

aman iyi şişmemiş benimde şişmedi zaten
benimde süt kesiği gibi bi akıntım var beyaz yapışkan bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…