Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,kardelen5233,pikepolat,88prenses22,zelalca,angelfbf,
hepinize slm
canım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı
kardelenim benn şeyyyy yaniiiyiyerek rejim yapıyom bu yeni çıkmış moda
evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın gene
al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyomoda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
hepinize slm
prensesim okuduğun dualar için çok sağol canım ama seninkiler arttı.senin okuduklarını sıradaki arkadaşa eklesem kırılmazsın dimi.
selam serpil,hoş geldintoplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
Hepinize slm
alemsin zeloşum yaaa,gerçekten bi ömürsün yani.canım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı
Kardelenim benn şeyyyy yaniiiyiyerek rejim yapıyom bu yeni çıkmış moda
Evet canım ben bugünde okurum artarsa sıradakine yazarsın gene
Al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyomoda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo
serpilcim hoşgeldin nasılsın canım?
kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.Allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin
yok canım önemli olan okumak..
[ı]kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin[/ı]
sağol birtanem iyim sen nasılsın :))) bugün pek iyi görünmüyorum galiba .))))))
amin canım ......sağol canım menim.Allah senide çok fazla bekletmeden anne yapsın inşallah.
yiyerek rejimmi anammmmmmbanada öğretttt
kızlar hepinizin ağzına yüreğine sağlık.Allah hepinizden razı olsun.dualarınız kabul olsun.hepimizi en kısa zamanda hamile olup sağlıklı bi hamilelik geçirip sağlıklı bebekler doğuralım.amin
hehe... evet bükün bende ööle yapiim artıkcanım biliyonmu ayın 13 dede ben aynısını yaptım burdan adamın doğum günü dedim bi baktım ana 14 çok utandım:78:size bi şey demedim bu yumoşlar bizde akıl makıl burakmadı
canımm... iste akıl bu kadar, hayır ben onada öyle dedimmmm oda bukün sanıyo..
neyse yarına kaldı artık bizim isler.. akıl kalmamıs harbiden yaa... neyse yarın ben yazmadan aksama yok olurum artık... sen anlarsın durumu...
al bendende o kadar artık adam tükenmesin diye sabahın körü ağzına pekmezi tepiyomoda hergün senin yumoş çatlamadımı diyo bende boş ver yumoşu hayatım biz keyif için yapıyoz diyom yoksa adam stres yapıyo
kızlar men çıkam sofrayı hazırlayam sizde gelin öptüm byyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?