Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlar yetenek sızı ızledınız mı ızledıyesenız....arefın sovununda merak ettıklerınız var mı?

kardelen için dua listesi

Eki Görüntüle 145920

Eki Görüntüle 145921

sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 50
leyla ......................... 20

toplam ...................... 170

kalan ........................ 143

okunanlar zeynep(pikepolat) [/QUOTE]

Son düzenleme:
ateş tablom (heheheheheh)

7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3

zelalca ates yükselmis baslamis sanki ama daha emin olamayız canım, dünü değerlendirmen cok cok iyi olmus.... ama calismaya devam et daha arkadasim... (birde biliyorsunuzdur en azından 4 günde bir iliski olması gerek ki kaliteli sperm olsun, cok ara vermek iyi degil yani ) önemli günlerde gün asırı yada hergün iliski

Son düzenleme:
kızlar bugün sabah atesim cok düstü galiba hastanicam aksama kadar, o yüzden dua almaya cekiniyorum ya kırmızı kart gelirse diye, cünkü aksam okuyorum genelde, eger olmazsam okumak isterim ama...

zeynepcim benim ateşim 36,4 e düştü.sanırım kırmızılar gelecez diye haber gönderiyo.

canım, geldim, söyle hızlı bi gecmis sayfalara baktım ama tam okuyamadım bisey, güzelce muhabbet olmus masallahh...

Arkadaslar Allah razi olsun, yüreklerinize sifa olsun insallah...

senden Allah razı olsun zeynocum...kızlar detaylı ultrasona gitmeden önceki gün bana okuyabilirmiyiz..biraz olsun heyecanımı azaltmak adına..beni ve busemi çok mutlu edersiniz teyzoşları...öpüyorum sizi canlarım...

canım okumazmıyız sen zamanı gelince söle biz okuruz

tabiki okuruz leylacım.ultrasona gireceğin günü söyle ona göre ayarlama yapalım.

zeynepcim benim ateşim 36,4 e düştü.sanırım kırmızılar gelecez diye haber gönderiyo.

( canım evet galiba,) dur ama genede belli olmaz senin icin daha ümit var bence...

benim de bu ay biraz daha farklı ümtlerim vardı ama kısmet degilmis, hayırılısı artık ne yapalım, bugün de sabah atesim düsünce ve erkeen kalkamayınca emin gibi oldum biraz çünkü olacagim günün sabahı öyle oluyor.. ondan dua'yi alamadım simdi calismam lazım aksama da hastalanırım nasılsa diye ama insallah olmaz da hem dua okurum, hem ümit devam eder...
ohhhhhh canım ya, hakkımızda hayırlısı olsun demekten baska bisey gelmiyo elimizden.. Rabbimize sığındık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…