Kızlar kızlar gelemem miiiii,yanaaaaaaaagizzzzzdan öpemmmmmm miiiiiiii
nabersiniz? nasıl gidiyor?
kızlar yetenek sızı ızledınız mı ızledıyesenız....arefın sovununda merak ettıklerınız var mı?
ateş tablom (heheheheheh)
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3
maşallah zeloşum ateşin hep yükselir inşallah ve gelir yeğenlerimiz.
izlemedim canım.ne vardı ki?
kızlar bugün sabah atesim cok düstü galiba hastanicam aksama kadar, o yüzden dua almaya cekiniyorum ya kırmızı kart gelirse diye, cünkü aksam okuyorum genelde, eger olmazsam okumak isterim ama...
kızlar yetenek sızı ızledınız mı ızledıyesenız....arefın sovununda merak ettıklerınız var mı?
ateş tablom (heheheheheh)
7.gün 36.2
8.gün 36.2
9.gün 36.2
10.gün 36.2
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.0
14.gün 36.3
canım, geldim, söyle hızlı bi gecmis sayfalara baktım ama tam okuyamadım bisey, güzelce muhabbet olmus masallahh...
Arkadaslar Allah razi olsun, yüreklerinize sifa olsun insallah...
[/QUOTE]kardelen için dua listesi
Eki Görüntüle 145920
Eki Görüntüle 145921
sara .......................... 50
metuka ..................... 50
zelalca ...................... 50
toplam ...................... 150
kalan ........................ 163
okunanlar zeynep(pikepolat)
iyis canim sen nerdesin bakim ?????????????
senden Allah razı olsun zeynocum...kızlar detaylı ultrasona gitmeden önceki gün bana okuyabilirmiyiz..biraz olsun heyecanımı azaltmak adına..beni ve busemi çok mutlu edersiniz teyzoşları...öpüyorum sizi canlarım...
senden Allah razı olsun zeynocum...kızlar detaylı ultrasona gitmeden önceki gün bana okuyabilirmiyiz..biraz olsun heyecanımı azaltmak adına..beni ve busemi çok mutlu edersiniz teyzoşları...öpüyorum sizi canlarım...
oh oh masala iyi gidiyor
burdayim canım bi vakit bulamadim , bugün de gec kalktım, normalde sabah 7- 8 gibi kalkarım ama hic halim yoktu... birazdan da cikip calisicam seker, sen nasil oldun?
zeynepcim benim ateşim 36,4 e düştü.sanırım kırmızılar gelecez diye haber gönderiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?