yeter, metuka ve zelalca tesekkur ederim sekerler
zelal yumurta catlatma yöntemi süpermis, alternatif denenebilir yanim
kardesin askermis canım ya . Hayırlısı ile geri dönsün bir avazda, ayrıca çok geçmis olsun tatlım
son-ece tüp bebek mi düsünüyorsunuz? canım insallah hamile kalırsın ve saglikla, hayırla kucaklarsın yavrunu güzelim...
semicem neler yapıyorsun, keyfin nasıl?
denemeeeeeeeeeeeeeeeeee
denemeeeeeeeeeeeeeeeeee
tatlım beğendiysen yarın adamın doğum gününde deneyin sizde işe yararsa bizde yapalımkı metukam sabahtan beri deneme diyo yoksa yumoşlarımı adama tekmeletiyo
aminnn inşallah canım evet hayırlısı ile başladık tüp bebege inşallah hayırlısı ile sonucunuda alırız canım
aminnnn inşallah canım ya kızlar ben size bişi sorcam ben küre başlayacamda ilaçların yanında oda katkı olsun diye başlamayı düşünüyorum yumurtaların gelişmesi için sogan kürüne mi başlasam yoksa incir mi kararsız kaldım ya geçen ay sogan kürünü yaptım bu ayda incir kürü yapayım diyorum yapsam mı ki
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)
yeteeeeer*,pikepolat,son_ece,eysan,sara_28,
hadi bakalım topik çoşsun
canim, sen bilirsin tabii ama ilac kullanacaksan, hele ki tüp bebek icin.. bence baska bir kür yapmadan önce doktoruna danis derim...(tabii bu benim fikrim, ben hassasım bu kür konularında)
tatlım beğendiysen yarın adamın doğum gününde deneyin sizde işe yararsa bizde yapalımkı metukam sabahtan beri deneme diyo yoksa yumoşlarımı adama tekmeletiyo
pikemmmmmmmmmmmm
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yetey neden ben yokum sen hayalet olduğun halde varsın neden ben yokummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:
canim, sen bilirsin tabii ama ilac kullanacaksan, hele ki tüp bebek icin.. bence baska bir kür yapmadan önce doktoruna danis derim...(tabii bu benim fikrim, ben hassasım bu kür konularında)
yeter, metuka ve zelalca tesekkur ederim sekerler
zelal yumurta catlatma yöntemi süpermis, alternatif denenebilir yanim
kardesin askermis canım ya . Hayırlısı ile geri dönsün bir avazda, ayrıca çok geçmis olsun tatlım
son-ece tüp bebek mi düsünüyorsunuz? canım insallah hamile kalırsın ve saglikla, hayırla kucaklarsın yavrunu güzelim...
semicim neler yapıyorsun, keyfin nasıl?
nirdesin kızzzzzya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa
iyiyim canım çok şükür
bu sabah gelen kırmızılara rağmenböle yaptım gelene
alıştım artık üzemiyor beni
bende bu ay bişey denesem mi diye düşünüyorum
daha doğrusu ne denesem
soğan suyu
yakı
süt,maydonuz buharı
bunlar denendi incir kürünü denemek istemiyorum
geriye birşey kaldımı ki:44::44::44::44:
deneme denemeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?