Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım beğendiysen yarın adamın doğum gününde deneyin sizde işe yararsa bizde yapalım kı metukam sabahtan beri deneme diyo yoksa yumoşlarımı adama tekmeletiyo

aminnn inşallah canım evet hayırlısı ile başladık tüp bebege inşallah hayırlısı ile sonucunuda alırız canım

iiinnnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canim, sen bilirsin tabii ama ilac kullanacaksan, hele ki tüp bebek icin.. bence baska bir kür yapmadan önce doktoruna danis derim...(tabii bu benim fikrim, ben hassasım bu kür konularında)

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 1 ziyaretçi)

yeteeeeer*,pikepolat,son_ece,eysan,sara_28,
hadi bakalım topik çoşsun

yetey neden ben yokum sen hayalet olduğun halde varsın neden ben yokummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

yetey neden ben yokum sen hayalet olduğun halde varsın neden ben yokummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84:

bilmememm koylamaıştım ama

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

yeteeeeer*,metuka,pikepolat,son_ece,zelalca,semi,eysan,

canim, sen bilirsin tabii ama ilac kullanacaksan, hele ki tüp bebek icin.. bence baska bir kür yapmadan önce doktoruna danis derim...(tabii bu benim fikrim, ben hassasım bu kür konularında)

ya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa

iyiyim canım çok şükür
bu sabah gelen kırmızılara rağmenböle yaptım gelene
alıştım artık üzemiyor beni

bende bu ay bişey denesem mi diye düşünüyorum
daha doğrusu ne denesem
soğan suyu
yakı
süt,maydonuz buharı
bunlar denendi incir kürünü denemek istemiyorum
geriye birşey kaldımı ki:44::44::44::44:

tatlım inş. bu son kırmızıların olur bu aya bebişin gelir inş.bence inciri dene canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…