Sabırla Bebeğini Bekleyenler

vardır denencek bir şeylerrr her şeyi deniyoruz(son 2 aydır ben hiç bir şey denemedim )
yaaaaaaa denme tahtası gibiyiz haaaaa vallaa

ya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa

canım şükür başladın tedaviye böyle şeyler düşünme çaresizlik falan moral yapabilceğin en iyi şey bütün kürlere bedel

iyi akşamlar kıjlar
saracım aşşağıda bi seni görüyorum nasılsın canımmmmmmmmm

canım pc açık kalmış ama ben yoktum.

bende iyiyim canım kardeşim askere gitcek geliyo ablasını görmeye

canım gözün aydın.Allah hayırlı tezkereler almayı nasip etsin kardeşine.sizede sağ salim kavuştursun.

slm kızlar ben yeniyim

hoşgeldin canım

hoşgeldin semicim nasılsın canım?

selam kardelenim

hayırlı olsun semicim gözünüz aydın.allah sağlıklı hayırlı bi ömür nasip etsin yeni bebişe.

selam millet... nasılsınız?

semi tebrik ederim..

selam tatlım nasılsın zeynebim sultanım.

ya bende kararsız kaldım ama ne biliyim olsun istiyorum ne gerekirse yapmak istiyorum ya kendimi çaresiz hissediyorum yaa

canım benimm bol bol dua et, yürekten iyimser ol, güneslenmeye bak, pembe gözlüklerini tak ve doktorlar ne diyorsa sadece onu uygula.. sen şimdi tıbbi yardım alıyorsun..

önce Allah'a güven, sığın sonra doktorların sözünü dinle canım... kürler öyle bir tedavi yokken yapılan seyler bence...
yumurta gelisimi icin sabahları bal polen tavsiye ederim... ama balı yedikten sonra 15-20 dakika hiçbirsey yemiceksin içmiceksin..

saram hg bebeğim nasılsın şeker Allah razı olsun canım bütün askerler sağ salim gitsin gelsin inş.
len baba senin bu olun çok uğraşıyo benle

tşkr ederim kızlarrr hepinizden allah razı olsunn

kızlar bir hafta izlemedim hürremi garı gene hamişmiş yaaffffffffff
bu garı her bölümde bir şehzademi yapacak yoksa

[
selam tatlım nasılsın zeynebim sultanım.

ohh.. canumm da gelmişş, bende sana cığırdum tatlum gel sarılak diye demincek, duydun mu?

kıj ana senin bu olun beni deli ediyo deneme deneme deyip duruyo du babam gelsin onada sölücem

canım biss rahat bırakıyorus onu, kendi halinde yaramass bisey senin abin... ama zararsız.. korkma yavrımm..

saaaaaaraaaaaaaaaaaaaaaaaa nirdessünnnnnnnn?:84::84::84::84::84:
gel hadi.. ösledümm bi sarulakkkkkk.......

anam garip anam ataşı başına vurmuş anammmmm sen babamımı özledin semi amca çok özlediyse ben geleyim anana sarılayım diyo gelsinmi:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…