Sabırla Bebeğini Bekleyenler

işallah canım.ama ben tüpekarar verdim.tek tüple umut yok benden.
incirin kisti büyüttüğünü duymuştum.koprkuyorunm o yüzden

hayırlı olsun canım inş. tüpe gerek kalmadan bi bakmışsın bebişin sana süpriz yapmış inş.

ohh.. canumm da gelmişş, bende sana cığırdum tatlum gel sarılak diye demincek, duydun mu?

canım biss rahat bırakıyorus onu, kendi halinde yaramass bisey senin abin... ama zararsız.. korkma yavrımm..

kıslarrr ben çıkıyorum eşim geçecek nete hepinize iyi geceler sonra girerim

ohh.. canumm da gelmişş, bende sana cığırdum tatlum gel sarılak diye demincek, duydun mu?

canım biss rahat bırakıyorus onu, kendi halinde yaramass bisey senin abin... ama zararsız.. korkma yavrımm..

duydum zeynebim sultanım çağırıyo didim geldim.ne örünüyoz akim.

zelalım güzel kızım kerdeşinle güzel geçin yoksaaa

kuşum sen görmedin heral deneme diye beni çıldırttı bide sen sorsana canım ne deniyomuş:44::44::44::44:

anam garip anam ataşı başına vurmuş anammmmm sen babamımı özledin semi amca çok özlediyse ben geleyim anana sarılayım diyo gelsinmi:86::86:

canum onu babana sor bakiim (kendisi de assada) ne dicek sana..

kıslarrr ben çıkıyorum eşim geçecek nete hepinize iyi geceler sonra girerim
iyi aksamlar tatlım... bugün güzel 3 şey düşün yatmadan şeker.. ödev sana..:76::76:

canum, kızın neler dedi bana yukarda gördünmü gülüm..:89::89::89:

anam yangını tavan yapmış anam babam anan bana sarılmasında kime sarılırsa sarılsın dedi:86::86::86:

KIZLARRRRR.....
1000. sayfamız hayırlı olsun...
hadi....:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::118::118::118::127::127:

kızlarrrrrrr bende çıkıyorum yatacağım kociş 2 saatir uyuyor şimdi kalkarrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…