Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım al kek ye :125::125::125::125:enerjin yerine gelsin hadi yavyum git ve al kupayı sen alırsın sen yaparsın sen edersin nasıl bu kadar gaz yetermi git ve devir adamı

metukam canım senin uyku saatin gelmiş hadi yavyum sen git uyune rahimi kıj rahmi adamın adı

zelal neler planlıyorsun söle cabuk,,:26::26: birer birer yolluyu bizi topikten...
bilmem içimden ağlamak geliyo

canimm, hüzün mü bastı güzelim? kıyamam ben sana

hayırlısı be zeloşum çatlamıyosada vardır bi hayır
eveeet içim daralıyo metuşum

güzel arkadaşımmmm ben inanıyorum ki göbüsün bebükle dolup tasacak.. böle ikiser ücer cikicak minnoslar.. sonra bize gelip kızlar bi uyusammmmmm diceksin soora asilarını anlatacaksın.. böle böle bi mazi olucak insallah bu günler canım...

tatlım biliyonmu yumoş yapabilir benimde 2 gündür ruhum sıkılıyo bazen nefes alamıyomuşum gibi geliyo sabırlı ol bebem geçcek

sende güzelim sarılınca yavruna (inşallah Allahım)hiç hatırlamıcaksın bile bu sıkıntıları

tüm suçlu hormonlar
tatlım ağlamak istiyorsan ağla
rahatlarsın

saram bebem minik kuşum yeşil gözlüm gel bakem yanıma

tatlım biliyonmu yumoş yapabilir benimde 2 gündür ruhum sıkılıyo bazen nefes alamıyomuşum gibi geliyo sabırlı ol bebem geçcek

aynen bazen sanki nefesim çıkmıyo gibi geliyo

saram hadi gül bakemmmm

her ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz di mi..

çok iyisiniz siz kızlar sizde olmasanız ne yaprım bilmiyorum

inşallah zeynebim o günlerde gelecekmi görecekmiyim bende o günleri

ayy saram biliyon mu sizin üzüntünüz benim üzüntüm oluyor çoğu zaman..inan şimdi ne kadar hüzünlendim.sen gene de ağlama dayanamam lütfennn

.benim regle yaklaştığım için o hormonlar yerini sinirliliğe bıraktı...

canım kıyamam sizi üzmeyi hiç istemem.ancak sizinlede paylaşmazsam daha kötü oluyorum

saram hadi gül bakemmmm

her ay hep aynı şeyleri yaşıyoruz di mi..

güzelim benim insallah sende minik kusun olunca yaramaslığını ona devretceksin mecburen yanim.. hehe

tatlişim inan bi şey planlamıyom ben planlarımı gündüz yapıyom
yirimmm seni benn...

inşallah zeynebim o günlerde gelecekmi görecekmiyim bende o günleri

(insallah Allahım) heralde yanim akıllım..sen ne sandın ya... tabii ki insallah görüceksin... bütün kalbimle inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…