Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geçmiş olsun canımmmmmm

canım geçmiş olsun üzülme bebem oda geçer bu hastalık yapar mideyi üşütmüşse eşin nane limon falan kaynat eşine inş. Rabbim şifasını versin canım
hayırlı cumalar kızlar
sanada hayırlı cumalar bitanem nasılsın canım msnne mesaj yolladım geldimi kopyalamayı bilmediğim için emeille yolladım gelmişmi baktınmı sen kopyalıyabilirmisin metukamada yolladım onada bi sorayım çok iyi bi duaymış o

tatlım ellerine yüreğine sağlık şimdi diğer duayıda okucam bencede yapmaktan hiç bi zarar gelmez faydası bile olur inş.

kocamann AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

selam kuşum.

ya ben gene virüslü mail diye açmadan sildim di,bi daha yollar mısın canım?

grip oldum canim ......belimide hic sorma kadin bir masaj yapti sanki tum kemiklerimi kirdi ..........

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etbaşladınmı fizik tedaviye dünmü gittin inş. iyi gelirde seni bu sıkıntılardan kurtarır canım

neden kızdıki acıyı çeken sensin :26::26:

yalnis oturuyomusum ........... kucukten beri biraz gouslerim buyumeye basladinda omuzlarimi one doru eyyodum gouslerim beli olmasin diye seneler boyu hep oyle ....... oda kiziyo diyo kafa dik omuzlar geri karin iceri mankenler gibi yurumen gerekiyo yoksa ben ne yapsam arin devam edicek diyo ......

tatlım sende öyle yap kafanın üstüne bi tane defter koy o düşmesin diye kafanı hep dik tut işe yarayabilir bir süre dene bakalım aslında onu hepimiz yapıyoz bilyomusun ne kadar yalnış yapıyoz

kızlar ben çıkıyorum,görüşürüz.
cadı cım,benimde belim ağrıyo,bi dr a görinim bende.

tatlım sende öyle yap kafanın üstüne bi tane defter koy o düşmesin diye kafanı hep dik tut işe yarayabilir bir süre dene bakalım aslında onu hepimiz yapıyoz bilyomusun ne kadar yalnış yapıyoz

burdaki yabancilar icin cok yalnis nasil kiziyodu dun bana sanki diyor bu dunyada bir tek siz turklerin gousleri buyuyor 100 da 80 sizin kadinlar bu sorunla geliyo benim yanima yalnis yurume yalnis oturma bir suru yalnis .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…