Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tşkr ederim canım bende iyiyim de hani şu dolunayla ilgili bişi demişsin ya o neyin nesi bende kova burcuyum

canım onu metuka demis.. hani yarın ay 18 yıldan beri ilk defa dünyaya çok yaklasıyormus ve dolunay olucak ya.. insan üzerine duygusal açıdan etkilenim yaratır diye uyarmıs.. kova sın hava burcu... cok dokunmaz sana.. ama genel olarak sakin kalmaya calismalı insanlar.. dolunayda insan içinde ne biriktiriyorsa o tavan yapıyor genelde... eger hafif sıkıntı varsa odaha da yoğunlaşıyor.. bu her türlü duygu için geçerli tabii...

Iyi akşamlar güzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrr

canummmmm hosgeldin gülüm...

tatlım gerçekten zor bi gün geçirmişsin gel öpimde başın geçsinhg şeker seni özledik
iyi akşamlar hanımlarrr nasılsınızzzzz
ben şahsen iyiyim canım sen nasılsın tatlım dr a yarın gidiyon deme inş. hayırlı haberlerle gel bebem
kızlarrr akşam oldu hadi gelin gariiii
kıjlar gelemmi dam duvarı delemmiseni seviyom şekerrrrr
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

1. kardelen5233

nerdesiniz topic milletinin insanları
sorma kardelenim bi ufo geldi bizim kıjları mekiğine attı gittinasılsın canım
yetercim bu süperdi çok güldüm
niredesinizzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
yetercim akşam konserine başlamışsın hadi yeter tey tey
tatlım benim adam etkilenmeye başlamış bile kendi kapımın önünde konuşuyom bana ayıp ne konuşuyon diyobende sana ne oldu antropozamı girdin dedim sölene sölene getti keşke sen daha önce uyarsaydın beni

hımmmm anladım canımmm tşkr ederim açıklaman için de yarın benim yumoşlarım takibe alınacak kesin kötü bişi derlerse artık ben onu sabaha kadar sorun eder dururum inş iyi şeyler söyler doktorummm

aminnnnnn zelalcim inşallah yarın hayırlı haberlerle dönerimmm

hımmmm anladım canımmm tşkr ederim açıklaman için de yarın benim yumoşlarım takibe alınacak kesin kötü bişi derlerse artık ben onu sabaha kadar sorun eder dururum inş iyi şeyler söyler doktorummm

tatlım inş. güzel şeyler duyarsın tatlım canını sıkan olursa ona çatcan kendini yemicen sorarlarsa dolunayı göster o yaptı de

zeynommmmmmmm:78:

ben de yeni öğrendim zelalım bu birkaç gün nasıl geçecek acep:18::18::18::18::18:

tatlım inş. güzel şeyler duyarsın tatlım canını sıkan olursa ona çatcan kendini yemicen sorarlarsa dolunayı göster o yaptı de

allah emiii sen çok yaşa emi valla güldüm tamam aynen öyle söylerim hatta dolunaydan sonra zelal bunları yap dedi derim oldumu

canim tesekkur ederüümm tattlım..
kız ne alemsin sen yaaa

ece canım ben kendimi süpheci karamsar bilirdim.. sen beni bayya solluyosun tatlım.. dur bi frene bas seker..aaaaaa...olmuyo yanim..

olumlu düşün birass, gerekiyorsa rol yap kandır su alt beynini ki yolunda gitsin hersey...
gel öpiim seni

senin tabii ki zelalim..:89::89::89::89::89: hehe

zeynommmmmmmm:78:

tatlum,, gıymettlümmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…