canim tesekkur ederüümm tattlım..
kız ne alemsin sen yaaa
ece canım ben kendimi süpheci karamsar bilirdim.. sen beni bayya solluyosun tatlım.. dur bi frene bas seker..aaaaaa...olmuyo yanim..
olumlu düşün birass, gerekiyorsa rol yap kandır su alt beynini ki yolunda gitsin hersey...
gel öpiim seni
senin tabii ki zelalim..:89::89::89::89::89: hehe
tatlum,, gıymettlümmmmmm
tatlım ben bol bol kupaalıp adamda kavga edecek hal bırakmamayı düşünüyom
banane bananeee vermemmmm o benim olduuu
canim tesekkur ederüümm tattlım..
kız ne alemsin sen yaaa
ece canım ben kendimi süpheci karamsar bilirdim.. sen beni bayya solluyosun tatlım.. dur bi frene bas seker..aaaaaa...olmuyo yanim..
olumlu düşün birass, gerekiyorsa rol yap kandır su alt beynini ki yolunda gitsin hersey...
gel öpiim seni
senin tabii ki zelalim..:89::89::89::89::89: hehe
tatlum,, gıymettlümmmmmm
zeynom ben kupayı eceme verdim çok ağladı kupa için bu kadar ağlayanıda yeni gördüm dayanamadım
iyi yapmışsın zelalim... al sana ...arabahmm o metukanın olmass.
.al sana pembe gözlük.. :103::103:ımm oda metuşşun... hmmm hım..kupa da gitti diyosun zati... o zaman canim ben iyisimi sana benüm camasırları verimm onları salla..
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
iyi yapmışsın zelalim... al sana ...arabahmm o metukanın olmass.
.al sana pembe gözlük.. :103::103:ımm oda metuşşun... hmmm hım..kupa da gitti diyosun zati... o zaman canim ben iyisimi sana benüm camasırları verimm onları salla..
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ya ben gerçekten çok şüpheciyim numara yapmasına yapardım ama sagolsun eşim bütün hevesimi kırdı bikaç gün önce bi konuşma yaptık bütün hevesimi kırdı ya çok üzdü benii rabbim inşallah hayırlısı ile muradıma erdirir ama ne oluursa olsun ben gerçekten bu sefer çok umutluyum arkadaşlarr
ya ben gerçekten çok şüpheciyim numara yapmasına yapardım ama sagolsun eşim bütün hevesimi kırdı bikaç gün önce bi konuşma yaptık bütün hevesimi kırdı ya çok üzdü benii rabbim inşallah hayırlısı ile muradıma erdirir ama ne oluursa olsun ben gerçekten bu sefer çok umutluyum arkadaşlarr
kızlar trt de bir haber izledim.
japonya da uygulanan bir yontem türkiyeye geliyormuş...
adı da MİNİ tüp bebek...izmir de özel bir hastanede uygulanmışşşş
araştırınnn
zeynom ben kupayı eceme verdim çok ağladı kupa için bu kadar ağlayanıda yeni gördüm dayanamadım
caponlar kendilerü gibi minik çekük bi tüp yapmasınlar bize sakın?kızlar trt de bir haber izledim.
japonya da uygulanan bir yontem türkiyeye geliyormuş... adı da MİNİ tüp bebek...izmir de özel bir hastanede uygulanmışşşş araştırınnn
kıj sen adamı öldürürsünver o zaman sallım bari :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa kızım bazen aglamak çok işe yarıyo bilmezmisin sen
caponlar kendilerü gibi minik çekük bi tüp yapmasınlar bize sakın?
oh yandannn:92::92::92::92: :111::111::119::119::119::119::119::122::122::122::82::82:
kıjlar bugün derbi var
caponlar kendilerü gibi minik çekük bi tüp yapmasınlar bize sakın?
oh yandannn:92::92::92::92: :111::111::119::119::119::119::119::122::122::122::82::82:
ben sefil çimpombom luyum...ne hali varsa görsünler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?