metuşçum,yetercim nasılsınız şekerler :
yetercim eşin için geçmiş olsun benim eşimde iyileşti şükür
bu seferde bana attı hastalığı dünden beri gripten ölüyoruuuumm
boğazlarımda şiştiii :120:
hg canım sonunda kapağı atabilmişsinmetuşçum,yetercim nasılsınız şekerler
yetercim eşin için geçmiş olsun benim eşimde iyileşti şükür
bu seferde bana attı hastalığı dünden beri gripten ölüyoruuuumm
boğazlarımda şiştiii :120:
evet kızlarrrrr her şey kafada bitiyor galiba gelmessen gelme eşşek sıpası diye bilsek takmasak düşünmesek hatta gelecek diye endişenelsek(nasıl olacaksa ) sanırım daha çobuk gelecek
hg canım nasılsınslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yetercim çok geçmiş olsun canım kıyamam ben sana ya ne korkmuşsunduryok canım yaaaaa eşim rahatsızlandı akaşam çok korkuttu beni birden bire bir titreme oldu zanğır zanğır titriyor
üzerini örtüyorum soba yaktım ateşine bakıyorum bir şey yok acile götürecektim gittmedi dr aradım oda korma dedi ameliyattan sonra olabilir dedi endişelenme dedi
korkuyorum ağır bir ameliyattan sonra acile götürmeye zaten kendin has gitmek mümkün değil
hoş geldin canımmmmmmm
zezeeee sonunda gelebildim
hg canım sonunda kapağı atabilmişsingeçmiş olsun canım ben biliyodum seni madur edenin eşin olduğunu
hg canım nasılsıntatlım dün nasıl geçti misafirlerin yordumu seni
yetercim çok geçmiş olsun canım kıyamam ben sana ya ne korkmuşsundurüzülme bebem bunlar hep geçcek sakın moralini bozma kuzum
hb bebemdu biraz oynayayımda neşen yerine gelsin :86::86: :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: :92::92:
ben bilyodum zaten ayşegül ne yapar eder gelir diyodum nasıl yaptın kı yoksa pc nin şifrelerinimi kırdın
süperrrrrrrrrrrrrrrrr bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr özelikle içerisinde çift olna bayıldım
az daha yazamasaydım şifreler değil pc gidecekti gümbürtüye
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::118::118::118:
ya kızlar,leyla ve buse iyidir inşallah,hiç gelmemiş,çok korkmaya başladım ben,bu gün ayrıntılı ultrasonu vardı sanırım.
gelsede bi haber verse bize yaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?