Sabırla Bebeğini Bekleyenler

günaydın iyi hafta sonlarıııı

aman kızlar ben fikirlerimi söylüyorum... hem daha sonra topiği okuyanlara da bir fikir olur....

ben çalışırkenn bizimle birlikte çalışan bir abla vardı biraz geç evelenmişti 35 gibi sonra çocuk istemişler hemen ama gösünden üt geliyordu dr sebep olarak bunu gösretmişti ilaçlar kulanırdı bu ilaçlar kadını uyur gezer yapmıştı yılarca kulandı bu ilaçalrı sonra bırktı tüp bebk denedi 1.2.3 olmadı burada yaşı 40 oldu sonra ben ayrıldım iş yerinde aradan 1 yıl geçti bir gün karşılaştık bir baktımki yanındabir bebk aaaaaaaaa dedim bu ne dediki sen işten ayrıldıktan sonra dolğal yolda hamile kaldım ve bir oğlum oldu çok şaşrıdımm o zaman öncesinde hep ağlardı benim nedne bebğim yok diye dediki tüp bebkten sonra artık olmayacak diye aklımdan çıkartığım ay hamiş kaldım

ALLAH ALLAH vay beeeeeeeeeee

kızlar gene aynı şey düşünmüycen düşündükçe sorun çıkıyo akışına bırakcan sanki böle bi sorun yokmuş gibi yaşıcan böle yapanlar hep hamiş kalmış
ne güzel ya Allah bağışlasın şeker

hg canım nasılsın uykucu en erken sen gittin en geç sen geldin

böle diyete can kurban
ayşegül canım hg niye sesin çıkmıyo

yok canım yaaaaa eşim rahatsızlandı akaşam çok korkuttu beni birden bire bir titreme oldu zanğır zanğır titriyor
üzerini örtüyorum soba yaktım ateşine bakıyorum bir şey yok acile götürecektim gittmedi dr aradım oda korma dedi ameliyattan sonra olabilir dedi endişelenme dedi
korkuyorum ağır bir ameliyattan sonra acile götürmeye zaten kendin has gitmek mümkün değil

ALLAH ALLAH vay beeeeeeeeeee

evet kızlarrrrr her şey kafada bitiyor galiba gelmessen gelme eşşek sıpası diye bilsek takmasak düşünmesek hatta gelecek diye endişenelsek(nasıl olacaksa ) sanırım daha çobuk gelecek

metuşçum,yetercim nasılsınız şekerler
yetercim eşin için geçmiş olsun benim eşimde iyileşti şükür
bu seferde bana attı hastalığı dünden beri gripten ölüyoruuuumm
boğazlarımda şiştiii :120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…