Sabırla Bebeğini Bekleyenler

darısı başımıza inş.

hey yavruum zelal ..ne yaptın bugün bakemmm
hep aynı şeyler canım eşim uyandı yemek yedik o gitti ben size koştum şimdi çay içiyom du şizede vereyim tatlım sen napıyorsun nasılsın
iyi akşamlarr hanımlarr nasılsınız ben çay yapmaya gidiyorum gelecegim birazdann

hg canım bugün dr a gittinmi inş. güzel haberlerle gelmişsindir şeker

ne kadar acı çekmiş zavalım ((( şükür rabim sevindirmiş darısıı bütün dileğ, anne olmayı arzu edenlere aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

darısı başımıza inş.

kızlar bu hikayeler başaka bir siteden yaşanmış hikayelerden alıntı yaptım bizlere umut olsun diyeeeeeee

amin amin Rabbim ol derse oluyo işte ne olur Allahım bizim içinde ol de

iyiyim biz de yemek yedik ..tv isliyoz..benin de canım çay istedi..birazdan yapam da içemmm

amin amin Rabbim ol derse oluyo işte ne olur Allahım bizim içinde ol de

yeterim sağol bebem gerçekten umut oldu Allah razı olsun canım gönlünde ne muradın varsa nasip etsin

aminnnnnnnnnn canlarımmmmm aminnnnnnnnn rabbim hepimizn gönülerinin muradını versinn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

iyiyim biz de yemek yedik ..tv isliyoz..benin de canım çay istedi..birazdan yapam da içemmm

inşallah rabbimm hayırlısını versin zelalım...

canım ben sana yaptım al inş. bebem Rabbim cümlemizi sevindirsin yeterin getirdiği hikayeleri okudunmu ne kadar güzel sibel hanıma bende hikayemi yollamıştım bu yoldaki mücadelemizdi onunda başlığı

aa sen de mi hikayeni yolladın....hangi başlık altında oluyor o konu zelalcim...

zelallllllllllllllllllllllllll kızlaraa çay diye ne içiriyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
bunlar zelalın yeteeeerrr
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
aboooooooooobende deyom benim çamaşırlar nerde sendemiydi kıj nerden buldun onları çabuk vey bana bende seninkiler var bakkkkk:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
zelalllllll
deneme deneme

12ci günde çatlayan yumurta kalitsezmi oluyor bilgisi olan varmı??
tatlım bence erken çatlaması kalitesiz olduğu anlamına gelmez her kadının yumurtlama zamanı farklı olabilir bazılarıda adetina 1 hafta kala yumoş çatlarmış sen kendini üzme şeker bence sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…