Saraaaaaaa gel yavyum sanada çay vereyim
hay allah razı olsun zelalimmm valla hastaneden geldim geleli düşünüyordum nasıl acaba diye tşkr ederim canımmm inşallahhh allahım muradıma erdirir inşallah
canım eğer yapışıklık varsa ve azsa açılabiliyo ama yapışıklık çoksa açılmıyo ben 2 kere çekildim ama sol tüpüm genede açılmadıeğer yapışıklık varsa laparoskopi ile açıyolar inş. senin sonucun güzel çıkar hiç bunlara gerek kalmaz canım
oh hadi gezelim şekersağol canım menim gezdim yoruldum bu çay iyi geldi,
sağol bidenem hadi atlarımıza binek gezmeye gidek.
hay allah razı olsun zelalimmm valla hastaneden geldim geleli düşünüyordum nasıl acaba diye tşkr ederim canımmm inşallahhh allahım muradıma erdirir inşallah
ececim herşeyişn yolunda olmasına sevindim.inşallah bu sefer bebişlerin gelir canım.
oh hadi gezelim şeker
hg canım nasılsıntatlım eşinle nereye gittiniz
ececim şu stresten kurtul artık canım rahatla şükür tüpe başlamışsın tadını çıkar
çok tşkr ederim kızlarr inanın morale o kadar çok ihtiyacım var ki sagolsun eşim destek olacagı yere köstek oldugu için hevesimi umuduumu kırmıştıı ama hastaneden ve sizden böyle güzel şeyler duydukça moralim yerine geliyorr allah hepinizden razı olsunnn
anladım canım çok sağol ilgin için peki laparoskoği ağır bir ameliyat mı hemen sonrasında hamile kalınabiliyor mu
sen boşver eşini hiçkimsenin moralini bozmasına izin verme.moralini yüksek tut canım Allah büyük inşallah buyolda çektiğin sıkıntılar bu sefer bitecek ve bebişlerin gelecek.
oh hadi gezelim şeker
hg canım nasılsıntatlım eşinle nereye gittiniz
ececim şu stresten kurtul artık canım rahatla şükür tüpe başlamışsın tadını çıkar
kızlar sizi özledim gelin size bi sarılam.bide öpem
sarılalım canım bizde seni çooooooooook özledik
canım çıkarmak için çabalıyorum üzerimden bütün olumsuzlukları atmaya çalışıyoruö artık herşeyi iyi olacak diye şartlandırmaya çalışlıyorum ama yalnız olmuyo işte
hayır canım hiç bi zorluğu yok göbekten küçücük 3 tane delik açılıyo 15 dakikalık bi işlemle tüpler temizleniyo öyle korkulcak bi şey değileğer eşinde bi sorun yoksa seninde yumurtlamanda falan bi sorun yoksa Allahta istedikten sonra kalabilirsin tabi şeker önemli değil biz hepimiz keder arkadaşıyız canım inş. Rabbim biran önce hepimizin yüzünü güldürür tatlım
ay bu güller beni beni benden alıyo
tatlım yalnız değilsin bizler varızeğer eşin moralini bozuyosa bu konuyu onunla fazla konuşma ve böle yaparsa konuşmucanı onada söle bilsin
çok güzel bir site bence üye olmalısınızaa sen de mi hikayeni yolladın....hangi başlık altında oluyor o konu zelalcim...[/QUOTE/)
tatlım ben çidere üye olmuştum zaman zaman sibel hanım msn me mesaj atıyo bi günde bizimle hikayeni paylaşırmısın diye bi mesaj geldi bende yazdım yolladım çok oldu başlığını tam hatırlamıyorum ama bu yolda neler yaptığımızla ilgiliydi:86:
kızlar bu bizleri kötü emmelrinine alet edecekşişşşşşt çaktırma yeterim hepsini sarhoş etcem hehehehehhhhhhhhh
yinemiiiiiiiiiiii
DENEME DENEME
kızlar sizi özledim gelin size bi sarılam.bide öpem
süpersinnnnnnnnnnnnn her zamanki gibi
sen boşver eşini hiçkimsenin moralini bozmasına izin verme.moralini yüksek tut canım Allah büyük inşallah buyolda çektiğin sıkıntılar bu sefer bitecek ve bebişlerin gelecek.
aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş
ay bu güller beni beni benden alıyo
tatlım yalnız değilsin bizler varızeğer eşin moralini bozuyosa bu konuyu onunla fazla konuşma ve böle yaparsa konuşmucanı onada söle bilsin
tatlım dışarıda gezdik alışveriş merkezlerinde dolaştık.biraz alış veriş yaptım.sonrada akşam yemeğimizi yedik eve öyle geldik.birazdan çay yapacam.haa bide adaçayı aldım ama şinci içmeyecem adet zamanı içiliyo dimi yoksa düşüğe sebep oluyo diye duymuştum.
ona artık hiç birşey söylemiyorum konuşmuyorum bu konuda tedavi bitiminde allahımın izniyle pozitifi alınca söyleyecegim ben ona söyleyeceklerimii şuan sadece sessizleri oynuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?