Sabırla Bebeğini Bekleyenler

peki bir soru daha ay nne çok soru sordum yaaa ama bilmiyorummm:18::18::18: benim eşim futbol oynuyor varikosel ameliyatı olması gerekirse nasıl olacak kızlar yaaaa offffffffffffffffffff

canım öyle hemen futbola dönemez benim eşim 1 ayda anca kendini topladı 1 haftaya ayağa kalkıyolar ama dikişli oldukları için hareketler sınırlı oluyo
laparoskopidede aynı gün taburcu oluyon 1 haftaya herşeyi yapabiliyon inş. hiç bunlara gerek kalmaz canım

peki bir soru daha ay nne çok soru sordum yaaa ama bilmiyorummm:18::18::18: benim eşim futbol oynuyor varikosel ameliyatı olması gerekirse nasıl olacak kızlar yaaaa offffffffffffffffffff

bize dr eğer varikosel varsa ameliyat çok kolay geçer ve 1 hafta sonra normal hayatına döner demişti

sağol bebem inşşşşşşşşşşşş sende sende ol eteklerini çekiştiren 3 taneeeolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
öylemi canım ilk defa duydum bi deneyeyim bakayım inş. işe yarar sağol canım akidişim benide düşünürmüş

saraaaaaaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmmmmmmmm yaba daba duuuuuuuuuuuu

tatlım dene belki işe yarar hem hiç bişey olmasa bile kahvaltılık olarak süper bi reçel.

yetercim bunlar çok güzel sen bana rakip olaqmay başladın

peki mayıs 20 snde olsa temmuz 10 u iyimidir acaba tekrar oynayabilr mi dikişleri falan geçmiş olur mu 45 gün falan

45 güne tabi rahatlar canım ama çok iyi bakılmalı dikişler iltihap kaparsa ağrısı uzur süre çekilir bakımına özen göstermek lazım

selam hanımlar.
hg canım bugün görünmedin
ehhh işteeee elimden geldiği kadar
aaaaa yavyum sen hocana nasıl yetişirsin yavyum geriden geriden gel
tatlım dene belki işe yarar hem hiç bişey olmasa bile kahvaltılık olarak süper bi reçel.

yetercim bunlar çok güzel sen bana rakip olaqmay başladın

sen üzülme canım ben onun kulağını çektim evet ya eşimede yediririm kudursun biraz

hg canım bugün görünmedin

aaaaa yavyum sen hocana nasıl yetişirsin yavyum geriden geriden gel

sen üzülme canım ben onun kulağını çektim evet ya eşimede yediririm kudursun biraz

geriden geliyorum hocammmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…