Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kızlarrr tüpler kapalı yada aşırı yapışıklık varsa laporoskopi olduktan ne kadar süre sonra bebek yapma işlermine devam edebiliyoruzzz yani ne zaman ilişki olabliyor beklemek gerekiyor

sadece zelelemi bize yokmuu

tatlım zelalin troidi olduğu için ona yazdım dedim.

canım bana gül yollucaktın hani nerdeler :78::78::78: ben sana yadım ama biraz mesajım arap saçına dönmüş çözülmüyo

gülleri yolladım ben sana akıllım.bir ki sayfa geriye baksana.ben sana troidinle ilgili ceviz reçeli ile ilgili bişey yazmıştım okumadınmı:26::26::26::26::26:

evet canım o çok önemli özelde yaptırın oralar daha iyi bakıyo inş. herşey istediğin gibi olur şeker

gegegelme üstümeeeeeeeeee:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ayyyyyyyyyyy ne şirret şeysin sen koyktum hemen tüyeyim şincik eşin gelir bu kadar sese

Son düzenleme:
size kır çiçekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kızlarrr tüpler kapalı yada aşırı yapışıklık varsa laporoskopi olduktan ne kadar süre sonra bebek yapma işlermine devam edebiliyoruzzz yani ne zaman ilişki olabliyor beklemek gerekiyor
canım benim kız kardeşim oldu laparaskopi dr sen kendini ne zaman iyi hisedersen dedi
şaka yapmıştımmmmmmmmmmmmmmmmm

öylemi canım ilk defa duydum bi deneyeyim bakayım inş. işe yarar sağol canım akidişim benide düşünürmüş
saraaaaaaaaaaaaaa bebeğimmmmmmmmmmmmmm yaba daba duuuuuuuuuuuu

peki bir soru daha ay nne çok soru sordum yaaa ama bilmiyorummm:18::18::18: benim eşim futbol oynuyor varikosel ameliyatı olması gerekirse nasıl olacak kızlar yaaaa offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…