oh ne iyi yapmışsınızcanım ada çayını adet olduğun zaman başla yumoşun çatlayınca bırak bence
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ bebğim en güzel cavap olur
evet canım bende inşallah allahım beni bu sefer boynu bükük bırakmaz ona karşı çok kırdıgı için artık bişi deme geregi duymuyorum tek ve net cevap olarak sonucu bekleyecegim
kızlar benim eşimin hareketliliği % 35 sayısı 1 cc'de 24 milyon morfoloji % 10 sizce varikosel olma ihtimali nedir olabir mi yani üroloğa gitmiyor bir türlü ama varikosel olanların değeri daha düşükmüdür acaba
canım burada yazdığın değerler hiçte fena değilerrr
aminnnnnnnnnnnn canımmmmm inşşş rabbim gönlünden geçeni nasip etsin
canım benim eşimde iki taraftan varikosel ameliyatı oldu eşinin sonuçlerı çıkınca paylaşırmısın bizimle bende eşime keçiboynuzu kürü verdim keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama biz test yapmadık inş. eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım inan buna ayrı sevinirim bu sorunu bizde yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorumeşimde hareketlilik düşük % 35 cuma günü test yaptırıcaz bakalım ilaçlar ve kür işe yaramış mı yoksa varikoselden mi ama inşallah varikosel yoltur benimde yumurtlamam iyi eşimin eğer değerleri artmışsa yoktur ama bakalım :18::18:
ayyyyyyyy bebeğim çok incesin bende seni öpeyim şekerrrrrrrrrrçok sevdiysen bak bu sefer sadece senin için yolluyorum bu gülleri
çok güzel bir site bence üye olmalısınız
çideremi canım :26:
kızlar bu bizleri kötü emmelrinine alet edecek
yeteyyyyyyyyy sana açık etme demedimmi ilk önce seni götüycemmmmmmmmmmm hehehehehhhhhyinemiiiiiiiiiiii
süpersinnnnnnnnnnnnn her zamanki gibi
aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşş
ona artık hiç birşey söylemiyorum konuşmuyorum bu konuda tedavi bitiminde allahımın izniyle pozitifi alınca söyleyecegim ben ona söyleyeceklerimii şuan sadece sessizleri oynuyorumm
inş. canım Rabbim o günleri nasip etsin dank diye eşinin yüzüne vur
canım benim eşimde iki taraftan varikosel ameliyatı oldu eşinin sonuçlerı çıkınca paylaşırmısın bizimle bende eşime keçiboynuzu kürü verdim keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama biz test yapmadık inş. eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım inan buna ayrı sevinirim bu sorunu bizde yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum
ayyyyyyyy bebeğim çok incesin bende seni öpeyim şekerrrrrrrrrr
yeteyyyyyyyyy sana açık etme demedimmi ilk önce seni götüycemmmmmmmmmmm hehehehehhhhh
öyle yapacam canım bendee
canım benim eşimde iki taraftan varikosel ameliyatı oldu eşinin sonuçlerı çıkınca paylaşırmısın bizimle bende eşime keçiboynuzu kürü verdim keçiboynuzu pekmezi yedirdim ama biz test yapmadık inş. eşinin sonuçları çok güzel çıkar canım inan buna ayrı sevinirim bu sorunu bizde yaşadığımız için seni çok iyi anlıyorum
yeteyyyyyyyyy sana açık etme demedimmi ilk önce seni götüycemmmmmmmmmmm hehehehehhhhh
canım tabi ki paylaşırım benim eşimde keçiboynuzu suyu içiyor aynı zamanda ilaç kullanıyor senin eşimim ameliyat olmadan önce ki sonuçları neydi
aman allahımmmmkaçın zelal çıldırdııııııııııııııııııııııııııııııııı
kızlar benim eşimin hareketliliği % 35 sayısı 1 cc'de 24 milyon morfoloji % 10 sizce varikosel olma ihtimali nedir olabir mi yani üroloğa gitmiyor bir türlü ama varikosel olanların değeri daha düşükmüdür acaba
canım sayı biraz düşük inş. keçi boynuzunun faydasını görürsünüz ama hemen moralini bozma erkeklerin sperm değerleri çok değişken olabiliyo mesela 35 milyonken 1 ay sonra yaptığın test 45 olabiliyo biz bi ara çok yaptırıyoduk ve hep farklı çıkıyodu bazen kötüyken bazende güzel çıkabiliyodu
canım bizim sayımız 35 milyon ama hareket 0 dı ameliyattan sonra yavaş yavaş hareketlilik artmaya başladı en son % 20 lere kadar çıkmıştı
aman allahımmmmkaçın zelal çıldırdııııııııııııııııııııııııııııııııı
kaçma gellllllllll burayaben şana beni açık etme dedim dinlemedin sen istedin yoksa sana karışmıcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?