seni seni çay lokum ve çikolata kıj sen rejimde deyilmiydin
tamam anacım :86::86:şeker bende kaçıyom yarın görüşürük byyyyyyyy
metukam acaba senin gezmediğin yer varmı
bencede tatlım onlar daha iyi yardımcı olabilir
kıjlar men kaçtım hepinizi öpt.byyyyyyyyyyyy
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir şey soracağımmmmmm (sarayada söyledim topiğin kurucusu olaraktan izin aldım ondan)ben 72.000 fatihaya başladım bebiş için 12.000 tane okudum bana yardımetmek istermisiniz
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrr size bir şey soracağımmmmmm (sarayada söyledim topiğin kurucusu olaraktan izin aldım ondan)ben 72.000 fatihaya başladım bebiş için 12.000 tane okudum bana yardımetmek istermisiniz
evet canım soruya daha çabuk cevap bulunabilir bizim de hamişler oluyo ama özellikle onlar için açılmış topişler var isimden dolayı hamileyiz de sabırla miadın dolmasını bekliyoz sanıyolar galibainşallah öyle düşünenlerin düşündüğü olsun burası dolsun
elimden geldiğince okumak isterimm
tatlım izin almak ne demek aaa ağzına bibey sürerim yeterim.
şaka bi yana tabiki yardım ederiz.
canlarım sağolun teşekür ederimsaracığım latife ettim kızz
yetercim valla yardım etmek isterdim ama ben kendime tefriceyi başladım sagolsun eşimle ikimiz okuyoruz 2000 oldu anca bitsin yardım ederim bacımm
allah kabul etsin canımmm
bende seni öpemmmçok şekeysin yeteyim ge öpecem
canım da olsa katkım olsun 50 tane alayım bi de benim durumlar belli olmaz biliyosunnezaman biter bi zaman belirledin mi:26:
aminnn inşallah canımmm senin kinide kabul eder allahım inşallah neyse kızlarr bende kaçıyorum çayımı içtim ama mutfagımı toplamam gerekli yarın kısmetse hast gidecem bugünden iimi yapayım diyorum hpinize iyi akşamlarr
aminnn inşallah canımmm senin kinide kabul eder allahım inşallah neyse kızlarr bende kaçıyorum çayımı içtim ama mutfagımı toplamam gerekli yarın kısmetse hast gidecem bugünden iimi yapayım diyorum hpinize iyi akşamlarr
bende seni öpemmm
canım valla zaman yok çünki daha 60.000tane var hemnececik bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?