Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tamam canım ama salı günü okuyabilrim çünkü şuan moralim çok bozuk eşimin uçağı sis nedeniyle kalkmıyormuş kalkarsada 11' e kadar nasıl gelir uçak bilmiyorum o yüzden salı 100 tane okunmuş olur canım

tamam bebeğim sağol

yeterim menim okuyacağım dualarım var Allah izin verirse yarın onları bitirecem sonra sanada kaç tane okuyacağımı söylerim.bu arada yarın sabah senin eşine dua okuyacaz listeyi yarın sabah yapacam canım. hhhaa bide ismin çok güzelmiş havvagül cüm.

canım teşekür ederim o senin yüreğinin güzeliği

kızlarrrrrrrrrrrrrr bende çıkıyorummmmm çok yoruldum bu gün
iyi bakın kendinize yarın hepimiz için çok çok güzel bir gün olsun

Son düzenleme:
Arkadaşlar aranızda yada yakınınızda rahminde polip çıkan var mı? Doktor 7mm boyunda rahminde polip var alınması iyi olur dedi.Spermlerin geçişini engelleyebilir.Hamileliğin ilk aylarında bebek o polipin üstüne yapışırsa düşük olabilir dedi. Çok korkuyorum durduk yere ameliyat olmak istemiyorum. Birde Dr. da çok önemli rahme zarar verebilir.Bazılarıda adetle atılabilir diyor. Alınsa bile tekrarlama ihtimali varmış.Bu konu hakkında bilgisi olan varsa görüşlerinizi bekliyorum.

kızlar bu dilek dualarının zamanları neye göre belirleniyor şu kadar zamanda mı okuycam diyoruz

niyetini öyle yaparsan dediğin zamanda bitirmen gerek diye düşünüyorum.ama önemli olan dua etmek Allaha yalvarmak ve Ondan istemek zamanın önemi olup olmadığı tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…