Sabırla Bebeğini Bekleyenler

leyloşum ge sana bi sarılam hasret giderek
ama bi daha habersiz bırakmk yok taammı
busemizide öpeeem

zelaaaaaaaaaal kız sen ne obur çıktın daha bitmedimi kahvaltın hadi gel ama

leyloşum ge sana bi sarılam hasret giderek
ama bi daha habersiz bırakmk yok taammı
busemizide öpeeem

canım benim yaaa..gel sarılalım şöyle hasretle....zeloşşşşşşş nerde yaaa ? ben geldim o yok ortalarda...

selincim miiii canımm ben ece eceee herhalde uyanamadın sen

kıııız men karıştırdım mı ıııııı şeeeyyyy yaniiii kusura bakma canım ya cidden çok utandım ama sende ne adamın yüzüne vuruyon tızım yaaaa.ececim demek istedim belkim ağzımdan ele çıktı. nasılsın tatlım sen bugün hastaneye gidecektin dimi

kız seni bi utandırıyım dedim alla allaaaa evet canım gidecem hast yumoşların takibi var ama geç gidecem 3 te dedi dr

ya siz adamı öldürürsünüz

canım benim yaaa..gel sarılalım şöyle hasretle....zeloşşşşşşş nerde yaaa ? ben geldim o yok ortalarda...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleyloş gelmiş
leyloş sen nerdesin biz burda meraktan öldük ya nasılsının sen nasılsın busemiz nasıl

az önce hamile olan çok yakın bir arkadaşıma ulaşamayınca eşini aradım
bebeğin cinsiyetini öğrendim kızmış ay çok sevindim 2011 kız senesi
olacak gibi duruyor

olacak gibi duruyor

allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin
darısı bekleyenler olsunnnnnnn

olacak gibi duruyor

maşallah.Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.darısıda bizim başımıza olsun:81::81::81::81::81::81:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaleyloş gelmiş
leyloş sen nerdesin biz burda meraktan öldük ya nasılsının sen nasılsın busemiz nasıl
canım ya ben geldim sen yoksun zeloşum...bizsiz kahvaltıyamı gittin..bende çok acıktım valla... bende busede iyiyiz teyzesi...cumartesi bekliyorum yavrumu görmek için...detaylı var biliyorsunuz...dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim...
iyiymiş ,iyiymiş,gelip haber vermediği için dayak istiyo ama,buse ye dua etsin o

ne deseniz haklısınız...

hoş geldin zelalcim nasılsın
hb ececim nasılsın şeker inş. bugün güzel haberlerle gelirsin canım bize
zelaaaaaaaaaal kız sen ne obur çıktın daha bitmedimi kahvaltın hadi gel ama
saracım ben anca doyuyom malum azcık boğayımda
ayşegülcüm anca bukadar iyi anlatabilirdin tatlım nasılsın gribin daha iyidir inş.
leyloşum bi daha böle yapma bak bizide alıştırıyon ya bizde yok olursak tatlım iyi olmanıza çok sevindim senide busemizide kocaman öpüyom canım kolay gelsin

metukam tatlişim sen nasılsın canım kardelen bebem senide gördüm sanki hızlı hatun hemencek kahvaltısını yapıvermiş ben şimdide çay keyfi yapıyom birazdan temizliğe başlıcam sen ne güzel kurtuldun :86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…