Sabırla Bebeğini Bekleyenler

sara cım,kızlarla iyi kötü,bi haberleşme yöntemimiz varda,senle kk den başka yok,kocan kk ye özel,ayrı bi msn açmana izin vermiyo mu tatlım.
söyle ona,iyi aile çocuğu bunlar,zarar gelmez de

ikna etmeye çalışıyorum canım bakalım kandırabilirsem sizi msnme eklerim seve seve

oooohhhh afiyet olsun canım.
yeter tabi balığın sayısını azıcık fazla tut şöle 5 - 10 tane kadar o zaman yetey sana sanırım dahada olmadı eniştem sadece salata yesin

benim adam bana 15 20 tane alabalık almış hanım sen anca doyarsın diye bakalım doymasamda idare etcem ne yapayım adamımı kırayım boğaz için bi dahakine çok alır bu seferlik böle olsun :86::86::86::86::86::89::89::89::89:

15 -20 tane olurmu ya enişte şöleeee 40 -50 olsa neyse ya mende size gelsem o zaman 60 -70 olsa yetmez

15 -20 tane olurmu ya enişte şöleeee 40 -50 olsa neyse ya mende size gelsem o zaman 60 -70 olsa yetmez

ayyyyyyyyyyyyyysaracım sen 20 tane alabalıkmı yiyon aaaa hiç duymamıştım böle bi şey zavallı eniştem desene anca senin boğazına çalışıyomuş
not: yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış işte benim yaptığımda tam o oldu sen bana derken ben seni boğazlı yaptım

amin bitanem...bende sizleri çok seviyorum zeloşum...ya yoğunluktan yazamıyorum....:84::84::84::84::84: çıldırdım valla...gelen gidenin haddi hesabı yok...
karnım acıktı saracım ya..kek gönder buseye teyzesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…