sara cım,kızlarla iyi kötü,bi haberleşme yöntemimiz varda,senle kk den başka yok,kocan kk ye özel,ayrı bi msn açmana izin vermiyo mu tatlım.
söyle ona,iyi aile çocuğu bunlar,zarar gelmez de
oooohhhh afiyet olsun canım.
yeter tabi balığın sayısını azıcık fazla tut şöle 5 - 10 tane kadar o zaman yetey sana sanırım dahada olmadı eniştem sadece salata yesin
ikna etmeye çalışıyorum canım bakalım kandırabilirsem sizi msnme eklerim seve seve
benim adam bana 15 20 tane alabalık almış hanım sen anca doyarsın diye bakalım doymasamda idare etcem ne yapayım adamımı kırayım boğaz için bi dahakine çok alır bu seferlik böle olsun:86::86::86::86::86::89::89::89::89:
15 -20 tane olurmu ya enişte şöleeee 40 -50 olsa neyse ya mende size gelsem o zaman 60 -70 olsa yetmez
15 -20 tane olurmu ya enişte şöleeee 40 -50 olsa neyse ya mende size gelsem o zaman 60 -70 olsa yetmez
kızlar men çıkıyorum yemek hazırlayacam öğleye
saracımmmmmmm haklısın bebem
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
amin bitanem...bende sizleri çok seviyorum zeloşum...ya yoğunluktan yazamıyorum....:84::84::84::84::84: çıldırdım valla...gelen gidenin haddi hesabı yok...yavyum al sizede kek getirdim:125::125::78:tatlım bidaha bizi haberdar et valla çok üzülüyoz endişeleniyozinş. ultrasonun çok güzel geçer bebem Allahım yardımcınız olsun inş.sizi çok seviyoz canım
leyloş metukam bana obur diyo
:86::86::86::86:
karnım acıktı saracım ya..kek gönder buseye teyzesi...
nolduuuuuuuu..............
metukam sen benim karizmayı yerle bir ettin ateş tablomu o kadar kaçırıyom sizden ne yapıp edip görüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?