Sabırla Bebeğini Bekleyenler

bende iyiyim canım inşiallah canımmmm

azıcık boğasın haaaa
kızlaaaaaaar yok öyle kaybolmak falan birbirimizi merakta bırakmak yok
burada hepiniz menim kapı komşum gibisiniz men sizi sanal olarak görümüyorum gerçek arkadaşlarımsınız.sizden haber alamazsam meraktan çıldırırım men yaaazeloş temizliğemi başlıyon du mende sana yardıma gelem men camları kapıları silem sende yerleri sil süpür sonrada kendimizede işli köfteler çiğ börekler yapak oturak afiyetle yiyek.

bu arada kızlar bugüne ne yemek düşünüyouz acep.:26::26::26::26:

yavyum al sizede kek getirdim:125::125::78:tatlım bidaha bizi haberdar et valla çok üzülüyoz endişeleniyozinş. ultrasonun çok güzel geçer bebem Allahım yardımcınız olsun inş.sizi çok seviyoz canım
leyloş metukam bana obur diyo
obur zelal obur zelall

:86::86::86::86:

bebişler ben çıktım gelirim yine iyi bakın kendinize seviyorum siziiiiiiiii

ben karar vermedim dahaa

kuşummmmmmmm ne güzel gerçektende komşu gibiyiz yardımların için çok sağol bebem tatlım ben bugün balık yapayım dedim yanına sadece salata başka bişey yapmıcam yetermiki :44:hani ben bağayım ya

oooohhhh afiyet olsun canım.
yeter tabi balığın sayısını azıcık fazla tut şöle 5 - 10 tane kadar o zaman yetey sana sanırım dahada olmadı eniştem sadece salata yesin

men bakla aldım sarımsaklı yoğurtlu yapacam onu
yanınada etli bamya,pilav vee salata,yoğurt

sara cım,kızlarla iyi kötü,bi haberleşme yöntemimiz varda,senle kk den başka yok,kocan kk ye özel,ayrı bi msn açmana izin vermiyo mu tatlım.
söyle ona,iyi aile çocuğu bunlar,zarar gelmez de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…