zelaaaaaaaaaal kız sen ne obur çıktın daha bitmedimi kahvaltın hadi gel ama
hb ececim nasılsın şekerinş. bugün güzel haberlerle gelirsin canım bize
saracım ben anca doyuyom malum azcık boğayımda
ayşegülcüm anca bukadar iyi anlatabilirdintatlım nasılsın gribin daha iyidir inş.
leyloşum bi daha böle yapma bak bizide alıştırıyon ya bizde yok olursaktatlım iyi olmanıza çok sevindim senide busemizide kocaman öpüyom canım kolay gelsin
metukam tatlişim sen nasılsın canımkardelen bebem senide gördüm sanki hızlı hatun hemencek kahvaltısını yapıvermiş ben şimdide çay keyfi yapıyom birazdan temizliğe başlıcam sen ne güzel kurtuldun :86::86::86:
ayşegülcüm anca bukadar iyi anlatabilirdintatlım nasılsın gribin daha iyidir inş.
leyloşum bi daha böle yapma bak bizide alıştırıyon ya bizde yok olursaktatlım iyi olmanıza çok sevindim senide busemizide kocaman öpüyom canım kolay gelsin
metukam tatlişim sen nasılsın canımkardelen bebem senide gördüm sanki hızlı hatun hemencek kahvaltısını yapıvermiş ben şimdide çay keyfi yapıyom birazdan temizliğe başlıcam sen ne güzel kurtuldun :86::86::86:
yavyum al sizede kek getirdim:125::125::78:tatlım bidaha bizi haberdar et valla çok üzülüyoz endişeleniyoz
canım ya ben geldim sen yoksun zeloşum...bizsiz kahvaltıyamı gittin..bende çok acıktım valla...bende busede iyiyiz teyzesi...cumartesi bekliyorum yavrumu görmek için...detaylı var biliyorsunuz...dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim...
ne deseniz haklısınız...
obur zelal obur zelall
bebişler ben çıktım gelirim yine iyi bakın kendinize seviyorum siziiiiiiiii
yavyum al sizede kek getirdim:125::125::78:tatlım bidaha bizi haberdar et valla çok üzülüyoz endişeleniyozinş. ultrasonun çok güzel geçer bebem Allahım yardımcınız olsun inş.sizi çok seviyoz canım
leyloş metukam bana obur diyo
:86::86::86::86:
azıcık boğasın haaaa
kızlaaaaaaar yok öyle kaybolmak falan birbirimizi merakta bırakmak yok
burada hepiniz menim kapı komşum gibisiniz men sizi sanal olarak görümüyorum gerçek arkadaşlarımsınız.sizden haber alamazsam meraktan çıldırırım men yaaazeloş temizliğemi başlıyon du mende sana yardıma gelem men camları kapıları silem sende yerleri sil süpür sonrada kendimizede işli köfteler çiğ börekler yapak oturak afiyetle yiyek.
bu arada kızlar bugüne ne yemek düşünüyouz acep.:26::26::26::26:
azıcık boğasın haaaa
kızlaaaaaaar yok öyle kaybolmak falan birbirimizi merakta bırakmak yok
burada hepiniz menim kapı komşum gibisiniz men sizi sanal olarak görümüyorum gerçek arkadaşlarımsınız.sizden haber alamazsam meraktan çıldırırım men yaaazeloş temizliğemi başlıyon du mende sana yardıma gelem men camları kapıları silem sende yerleri sil süpür sonrada kendimizede işli köfteler çiğ börekler yapak oturak afiyetle yiyek.
bu arada kızlar bugüne ne yemek düşünüyouz acep.:26::26::26::26:
kuşummmmmmmm ne güzel gerçektende komşu gibiyizyardımların için çok sağol bebem tatlım ben bugün balık yapayım dedim yanına sadece salata başka bişey yapmıcam yetermiki :44:hani ben bağayım ya
kuşummmmmmmm ne güzel gerçektende komşu gibiyizyardımların için çok sağol bebem tatlım ben bugün balık yapayım dedim yanına sadece salata başka bişey yapmıcam yetermiki :44:hani ben bağayım ya
işte kekler geldiiiiiiiiiiii
oley hadi saldıralım kıjlarrrrrrrrr
tatlım çabuk gel bizde seni seviyoz canişimmmmmmmbebişler ben çıktım gelirim yine iyi bakın kendinize seviyorum siziiiiiiiii
oooohhhh afiyet olsun canım.
yeter tabi balığın sayısını azıcık fazla tut şöle 5 - 10 tane kadar o zaman yetey sana sanırım dahada olmadı eniştem sadece salata yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?