Sabırla Bebeğini Bekleyenler

kardelenimmmmmmm, ayşegülcümmmmmm hiç sesiniz çıkmıyor...nasılsınız şekerler ?

kızlar daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüphelendi diye. çok şükür hcg normal çıktı. rahimde kese de küçük te olsa göründü. ama progesteron hormonu 13 çıktı. dr değer düşük dedi. bilgi sahibi olan var mı

kıjlar bana biraz mola sonra yine gelirim

tamam tatlım güle güle öptüm

saracım banada 20 tane yaz canım..akşam okumaya çalışacam...

tamam canım ekliyorum Allah kabul etsin tatlım.

zeloşşşşşşşş nerde?:26::26::26:

zeloş bugün temizlik yapıyo o yüzden yok canım.

hilalece hamileliğin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağınada alırsın sağ salim olarak.

hoş bulduk canım ama ben hamile değilim,ama inş. öyleyimdir,öyle hissediyom ama daha 1 hafta var

inşallah hamilesindir tatlım...Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah canım...dualarımız seninle tatlişim...

Selam kızlarrrrrrrrrrrmen geldim ce eeeeeeee
busenin sesini duydun hemen geldin dimi zeloş teyzesi.... hg tatlişim...
amin saracım..cümlemizin dualarını kabul etsin Yüce Mevlam...

zeloşşşşşşşş nerde?:26::26::26:
GELDİM LEYLOŞUM TATLIM EVİ TEMİZLEDİM ÇİŞE BİLE FIRSAT BULAMADIM TANIDIK GELDİMİ
hoş bulduk canım ama ben hamile değilim,ama inş. öyleyimdir,öyle hissediyom ama daha 1 hafta var
DERYACIM HG CANIM ARAMIZA TATLIM İNŞ. HAMİŞSİNDİR RABBİM UMUTLARINI BOŞ ÇIKARMASIN
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞ. RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN

ANLARSIN

Bir gece habersiz bize gel

Merdivenler gıcırdamasın

Öyle yorgunum ki hiç sorma

Sen halimden anlarsın

Sabahlara kadar oturup konuşalım

Kimse duymasın

Mavi bir gökyüzümüz olsun

Kanatlarımıza dokunarak uçalım

İnsanlardan buz gibi soğudum

İşte yalnız sen varsın

Öyle halsizim ki hiç sorma

Anlarsın......

Cahit KÜLEBİ

Son düzenleme:

busenin sesini duydun hemen geldin dimi zeloş teyzesi.... hg tatlişim...

amin saracım..cümlemizin dualarını kabul etsin Yüce Mevlam...
ay busem zeloş teyzezini çağırırda ben hiç onu üzermiyim hemencek geldim şekerrrrrrrrr
anam zeloşum gelmiş bittimi temizliğin canım

tatlım bi banyo kaldı onuda yarına bıraktım bi girsem 2 saat çıkmam ben akşamada yemeğimi yaparsam tamamdır

ellerine sağlık canım.ohh mis gibi oldu evi zeloşumun.güle güle otursun içinde bebişler büyütsün.yemeğin basit dimi balığı fırında mı yapacan kızartacanmı

canım benim bilgim yok maalesef :97:
ama sen bizi bilgilendirebilirsin mesela gebelik belirtilerin nelerdi?

hg zeloşummmmmmmmmmmmm....evet tatlım mevzu tanıdık geldi...ya valla bugün bende çişe bile vakit bulamıyorum canım ya...

ellerine sağlık canım.ohh mis gibi oldu evi zeloşumun.güle güle otursun içinde bebişler büyütsün.yemeğin basit dimi balığı fırında mı yapacan kızartacanmı

amin canım inş. Rabbim hepimize nasip etsin tatlım karar veremedim sence fırınamı atayım yoksa tavadamı kızartayım:26:eşim kereviz almışnasıl pişirildiğini bile bilmiyom yarın yapcam nasipse ama nasıl

hepinize teşekkürler. benim tek gebelik belirtim adetimin gecikmesiydi. bide adetim geçince karın ve kasık ağrılarım oldu. 3,5 yaşında kızım var onda sadece mide bulantım oldu. çarşamba günü dr a gidicem boş gebelik olabilir dedi. onun için sevinemiyorum. sadece dua ediyorum.

canım sen dr a bakma inş. bebişin seninledir stres yapma canım Rabbim kıjınıda bağışlasın
bu arada canım progestana başladınmı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…