deryam hamile kaldığında belirtilerin nelerdi tatlım
deryam aramıza hg tatlım..sen hamilemisin canım? hayırlı olsun tatlım..
kıjlar bana biraz mola sonra yine gelirim
saracım banada 20 tane yaz canım..akşam okumaya çalışacam...
zeloşşşşşşşş nerde?:26::26::26:
kızlar daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüphelendi diye. çok şükür hcg normal çıktı. rahimde kese de küçük te olsa göründü. ama progesteron hormonu 13 çıktı. dr değer düşük dedi. bilgi sahibi olan var mı
hoş bulduk canım ama ben hamile değilim,ama inş. öyleyimdir,öyle hissediyom ama daha 1 hafta var
busenin sesini duydun hemen geldin dimi zeloş teyzesi....Selam kızlarrrrrrrrrrrmen geldim ce eeeeeeee
amin saracım..cümlemizin dualarını kabul etsin Yüce Mevlam...tamam tatlım güle güle öptüm
tamam canım ekliyorum Allah kabul etsin tatlım.
zeloş bugün temizlik yapıyo o yüzden yok canım.
hilalece hamileliğin hayırlı olsun inşallah bebeğini kucağınada alırsın sağ salim olarak.
GELDİM LEYLOŞUMzeloşşşşşşşş nerde?:26::26::26:
DERYACIM HG CANIM ARAMIZAhoş bulduk canım ama ben hamile değilim,ama inş. öyleyimdir,öyle hissediyom ama daha 1 hafta var
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞ. RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNkızlar daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüphelendi diye. çok şükür hcg normal çıktı. rahimde kese de küçük te olsa göründü. ama progesteron hormonu 13 çıktı. dr değer düşük dedi. bilgi sahibi olan var mı
ay busem zeloş teyzezini çağırırda ben hiç onu üzermiyim hemencek geldim şekerrrrrrrrr
busenin sesini duydun hemen geldin dimi zeloş teyzesi....hg tatlişim...
amin saracım..cümlemizin dualarını kabul etsin Yüce Mevlam...
anam zeloşum gelmiş bittimi temizliğin canım
ay busem zeloş teyzezini çağırırda ben hiç onu üzermiyim hemencek geldim şekerrrrrrrrr
tatlım bi banyo kaldı onuda yarına bıraktım bi girsem 2 saat çıkmam benakşamada yemeğimi yaparsam tamamdır
kızlar daha önce yazmıştım dr dış gebelikten şüphelendi diye. çok şükür hcg normal çıktı. rahimde kese de küçük te olsa göründü. ama progesteron hormonu 13 çıktı. dr değer düşük dedi. bilgi sahibi olan var mı
GELDİM LEYLOŞUMTATLIM EVİ TEMİZLEDİM ÇİŞE BİLE FIRSAT BULAMADIM TANIDIK GELDİMİ
DERYACIM HG CANIM ARAMIZATATLIM İNŞ. HAMİŞSİNDİR RABBİM UMUTLARINI BOŞ ÇIKARMASIN
CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞ. RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
tatlım bi banyo kaldı onuda yarına bıraktım bi girsem 2 saat çıkmam benakşamada yemeğimi yaparsam tamamdır
ellerine sağlık canım.ohh mis gibi oldu evi zeloşumun.güle güle otursun içinde bebişler büyütsün.yemeğin basit dimi balığı fırında mı yapacan kızartacanmı
hg zeloşummmmmmmmmmmmm....evet tatlım mevzu tanıdık geldi...ya valla bugün bende çişe bile vakit bulamıyorum canım ya...
hepinize teşekkürler. benim tek gebelik belirtim adetimin gecikmesiydi. bide adetim geçince karın ve kasık ağrılarım oldu. 3,5 yaşında kızım var onda sadece mide bulantım oldu. çarşamba günü dr a gidicem boş gebelik olabilir dedi. onun için sevinemiyorum. sadece dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?