selin canım gelmemiş henüz gelmez olasıcaa
inş. kırmızının yerine bebiş geliiiiiiirr :92::92::92:
benim de 1 hafta var bat a,göğüslerim sır sır sızlıyo,karnım davul gibi şiş,belim ağrıyo,3 gün sağ kasık,sonra sol kasık ağrıdı,tsh yüksekti 1 ay içinde geçti,şuan ki tsh değerim 1.86,tsh de hamile kalmayı engelliyomuş,ben bilmemiştim,2 haftalık falanken düşük oldu,adet kanamasıyla gitti bebişim,inş. hepimiz hamileyizdir kızlar
kızlar Leyla gelmiş... oh ya rahatladım yanim...
yoğunluktan girememis di mi?
LEYoss kızım meraktan öldük burda yanim seker, uzme bizi minik kusum..
saol bitanem..valla bak yoğunluktan giremiyorum topice bile..işlerim çok yoğunlaştı zeynebim..birde grip olmuştum tatlişim...çok saol..birdaha tekrar etmez..mutlaka sağlığımdan haberdar ederim sizleri...çok öpüyorum bitanem...
seliiiiiin neden sesin çıkmıyo tatlım:26::26::26:
hg tatlımAllah şifa versin et canım valla hepimiz çok merak ettik seni ve bebişini
selinim senin avatarındaki kız çok şirin asma bişeye küsmüş sanki neye küsmüş o yerim ben onu
hb selincim...saol bitanem...sizleri çok özlemişim bende gülüm...inşallah sende iyisindir selinim...
bide seni özledikiyyim tatlım sen de iyi ol inşallah
kuçağında ördek yavruları var onlara şııışşşştttt yapıyo
yeteeerin eşi için okunacak Ayetel - Kürsi listesi
Eki Görüntüle 165087
Eki Görüntüle 165088
sara_28 ................................... 20
hznbksl ....................33
toplam............ 53
kalan......................... 263
okunanlar pikepolat(zeynep),kardelen,metuka,zelalca,eda33,caadi,metukanın annesi,leyla_21,sara_28
kızlar okuduğunuz duaları özelden yazarsanız sevinirim.gözden kaçırma riski olmaz o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?