Sabırla Bebeğini Bekleyenler

tatlım ha bire ortalığa parfüm sık o kötü parfümlerden al millet farketmez

geçen müdürüm ne diyor biliyormusun...hamile kadın gazlı olur gelirse tutma..kadın beni gülmekten öldürdü...bende dedim müdürüm ortalığamı bırakayım...ayyyyyyyyyyyy gülmekten öldüm valla...

yok canım dr. öyle bişey söylemedi. çarşamba gittiğimde sorucam.henüz ultrasonda net bişey göremediği için galiba. ikinciye karar vermek zor oldu. aylarca düşündüm ama şu anda o kadar istiyorum ki ben bile şaşırıyorum. inşallah herşey yolunda gider.

yavyum müdürün diyosa doğru diyodur ıııııım kasma kendini yavyum buna bi çözüm bulmak lazım du bidaha bakim nasıl bi çözüm bulsak senin bu gaza ımmmmm tamambuldum yavyum gazın gelince sal gitsin yalnız güzel kokulu şeyler yeki millette bayılmasın deme yavyum

alabalığı tavada kızartmak daha güzel oluyo canım ben bi defa fırında denedim güzel olmadı ama yinede sen bilirsin tatlım şimdiden afiyet olsun.

saraaaaa bebem nerdesin ben geldim sen gittin kimler giriyo aramıza

bizim aramıza kimse giremez canım sadece net giriyo beni dışarı attı kk ama geri gelmeyi becerdim

tamam şeker nasıl seni dışarı atarmış getirmesin beni oraya gel balam gel ben seni alırım içeri

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
sara_28 metuka+ zelalca+

yine üç atlı kaldık başbaşa
ama bu sefer ziyaretçilerimiz de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…