pardon kızlar,soğandan bahsediyomuşsunuz yaaaaa.
bende pat dişye daldım konuya
olsun canım biz onuda yapıyoruz siz faydasını gördünüz mü peki bu arada ya ben 2 gündür uyguluyorum soğan kürünü ve sabah akşam ayrı kaynatmıyorum kaynattığımı 2 bardağa bölüp sabah akşam içiyorum işe yaramaz mı böyle :18:
olsun canım biz onuda yapıyoruz siz faydasını gördünüz mü peki bu arada ya ben 2 gündür uyguluyorum soğan kürünü ve sabah akşam ayrı kaynatmıyorum kaynattığımı 2 bardağa bölüp sabah akşam içiyorum işe yaramaz mı böyle :18:
canım,madem öyle yapıyon,sabah bi bardaklık kaynat ki,tarif bu şekilde,akşamda bi bardak kaynat,iki bardak çok gelir,toplamda dört bardak oluyo.
keçiboynuzunu biz o nunda hatrı kalmasın diye yapıyoz canım,daha fark göremedik,zaten bizim spremler güzel çok şükür.
inciri de sorarsan,biz onuda yapıyo
Sırtından vuranlara kızma ONLARA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN, Arkandan konuşanlara darılma ONLARI İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN
o şimdi ayıptır söylemesi 15 adet alabalığı mideye indirmekle meşguldurr
iyi düsünmüssün tatlım.. bizim kırık nirde acaba??? evinin kadını olmustu di mi en son?:26::26:
hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah
sormanı bekledim dermişimm ya herşey yolunda dedi doktor sag taraftaki yumoşlar 16 ml olmuş sol tarafım biraz nazlıymış kısmetsse cumartesi yada pazara toplama yapılacak
tatlım ben çıktıktan sonra yazmışsın görmedim şeker ben iyiyim selincim sen nasılsın tatlımzeloş hg tatlım nasılsın
çok geçmiş olsun canım aman kendine dikkat et bizde seni kocaman sefiyoz şekerrrrrrkızalarr nasıslnız ben çok fenayım yaaaaa sabah misafir geldi onalr gittiler bende yattım başımı kaldıramıyorum sanırım bu grip beni öldürecek ilaçlar fayda etmiylar şidi de eşime bir şeyler hazırlayacağım bece bilirsem
seviffffoyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yavyum bi bakalımgene yanlış bişeyler anladım ben.
anlaşıldı,kafam yerinde değil,ben böyle biri değildim,yaşarken oldum kızlar yaaa,hofffffffffffffffffffffffff
zeloş bana bi çare,zeloş bana bi çare:78:
zeynepcim bence soğanı taze taze yapıp iç yoksa çekilmezolsun canım biz onuda yapıyoruz siz faydasını gördünüz mü peki bu arada ya ben 2 gündür uyguluyorum soğan kürünü ve sabah akşam ayrı kaynatmıyorum kaynattığımı 2 bardağa bölüp sabah akşam içiyorum işe yaramaz mı böyle :18:
zeloşum,sen benim yeni msn kaydetmemişin galiba,davet falan gelmedi bana,haberin olsun.
yavyum bi bakalımhıııııı yavyum senin sorunun lambadak konuya girmek şimdi ben sana bi reçete yazayım iyi dinle yavyum 2 bardak suya 2 yarasa kanadı 1 güvercin tüyü 3 deve kuşu tırnağı atıyosun 40 gün 40 gece durmadan karıştırıp kaynatıyosun sonra yavyum dinliyon deme iyi kulak ver bana sonra yavyum bu suyu 72 ye ayırıp 8 le çarpıp 3 haftas içiyosun anladın deme yavyum şişşşşşt sana diyom anadın deme hı tamam o zaman hadi geçmiş olsun yavyum bi sıkıntın olursa yine gel
zeynepcim bence soğanı taze taze yapıp iç yoksa çekilmez
tatlım daha kaydetmedim senin yenisine geçtiğini bilmiyodum şimdi eklerim
:86::86::86::86::86::86:alem hatunsun vesselam
slm kızlarr.sabah çok morelim bozuktu ama bi arkadaşıma gittim.dertleştimm kafam dağıldııı:86:
napıosunuzzzzzz bakammm
edacım hg canım nasılsın tatlım
hg canımhayırdır neden moralin bozuktu şekerrrrr
bende iyiyim canım tatlım iştenmi geldin izinlimiydin yoksa :26:geçen kardelende seni merak etmişti nerde diye bizde senin çok çalıştığını sezonun değiştiğini söledikhoşbulduk canım iyiym sen nasılsın?
hoş olmayan rüyalar görüyrmm.birde bi arkadaşım aşılama yaptırdı o tutmadıı ona çok üzüldüm.kendimiki olmamış gibi...oturdum o arkadaşıma ve kendime ağladımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?