Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hg canım hayırlı olsun hamilemisin bence bulanır çünki herkeste değişiyo neden bulanmasın

hb tsk ederim pek olanak vermiyorum ama belki diyorum iste bi kac gun sonra test yapicam.. pko luyum kolay kolayda olmaz sanirsam ama migdem hic bulanmamisti bu sekilde basimda donuyo

hb tsk ederim pek olanak vermiyorum ama belki diyorum iste bi kac gun sonra test yapicam.. pko luyum kolay kolayda olmaz sanirsam ama migdem hic bulanmamisti bu sekilde basimda donuyo

canım pko ya takılma pkolu bir sürü kadının çocuğu oluyo o sorun değil bence sen içini rahat tut şeker inş. hamişsindir canım buarada hg nasılsın tatlım

keyfim pek iyi değil ama iyi olmasına çalışıyorum canım sen nasılsın tatlım
ben onu anladım zaten tatlım.... gel öpemm seni.. beni bosver tatlım, bugün yokum gibi bisey, kaale almıyorum kendimi bukün...

zelossssss.... yeni avatarım güzel olmus mu... ımm.. cok sevdüümmm biri verdi..hehe

canım pko ya takılma pkolu bir sürü kadının çocuğu oluyo o sorun değil bence sen içini rahat tut şeker inş. hamişsindir canım buarada hg nasılsın tatlım

Hosbuldum iyim Sukur sizler nasilsiniz cay demledim icermisiniz :126::129:

:78::78:canım men soydum o biriside şeni çok şeviyomuşşşşşşşşş

hamile olanlarinda hamileligi hayirli olsun ALLAH kucagniza almayi nasip etsin su cetvelleri sadece hamilelermi kullaniyor :26:

merhaba kızlarr az önce internette birşey okudum ve moralimmm çok bozulduuu kadının biri rahim filmi çekilmiş ve tüpleri kapalı çıkmış doktorda ona tüplerin açılma ameliyatının zor bir işlem olduğunu tüp bebek denemesini açılsa bile tekrar kapanabileciğini söylemiş ben 15 nisanda HSG çekilicem ya böyle birşey çıkarsa napıcam peki ben laparoskopi ile açılabileciğini biliyordum

zeynepcim hg canım tatlım neden bu kadar negatif düşünüyosun pozitif olki inş. herşey güzel olsun

hayır canım isteyen herkes kullanabilir bende hamiş değilim ama kullanıyorum

diyette felanda kullaniliyo sanirsam :97: ben seni hamile saniodum ben 8 aylik evliyim fransada yasiyorum biraz evliligin tadini cikartip oyle cocuk istiyorm ama kazaya kurban gitmediysem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…