Sabırla Bebeğini Bekleyenler

neden öyle diyosun tatlım:26: biz seni alıyoz ama burda olduğunda da olmadığında da

hoşbulduk canım sağolasın ya ben bu durumun böyle olduğunu bilmiyordum şok oldum ben tipler kapalı olsa bile laparoskopi ile açılabileceğini biliyordum

diyette felanda kullaniliyo sanirsam :97: ben seni hamile saniodum ben 8 aylik evliyim fransada yasiyorum biraz evliligin tadini cikartip oyle cocuk istiyorm ama kazaya gurbet gitmediysem

hayır canım ben 12 yıllık evliyim hala tık yok inş. sen hamişsindir Rabbim bizim kadar aratmasın tatlım

hayır canım ben 12 yıllık evliyim hala tık yok inş. sen hamişsindir Rabbim bizim kadar aratmasın tatlım

Bununda bi hayri vardir Allah bilir biz bilemeyiz INS seninde bir bebegin olur. hayirli bir vakti var Allah o zamana kadar olmayanlara sabir versin ...

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

ozlem64 zirefgend zelalca hznbksl LeYLa_21+ zeynepim1987 pikepolat metuka
Maşallah bu ne kalabalık Slm kızlar nasılsınız?

oh eline sağlık saracım..ama varya acayip canım çekti ya...
hamile olanlarinda hamileligi hayirli olsun ALLAH kucagniza almayi nasip etsin su cetvelleri sadece hamilelermi kullaniyor :26:

amin canım cümlemiz inşalah...

özlemmmmmmmmmm hg bitanem.

kızlar bat a 6 gün var,şişkinlikten öldüm,doktora gittim,troit ilacı kulandığım doktora gittim,şişkinlik var dedim,gebelik var mı dedi,tsh gebelikte çok önemli çünkü,eğer varsa ilaç arttırılmalı,onun için hcg istedim,0.100 çıktı,gebelik yok,sen yine de troit ilacını 1/4 oranında al,10 gün sonra kontrole gel dedi,şişkinlik için 2 tane ilaç yazdı,moralim çok bozuk,hamile değilsem neden oldu bu kadar şişkinlik,hazımsızlık,miğde bulantısı,baş dönmesi,acaba daha 6 gün var diye mi çıkmadı,bilmiyom

Hoşbulduk canım.Nasılsınız ne var ne yok üzerime çullanmıycanız dimi uzun zamandır yokum diye

nerelerdeydin özlemcim..işim yoğun topice fazla bakamıyorum..ara ara yazıyorum gülüm...seni görmek çok güzel tatlım ya..özlemişim valla...

özlemcim hg canım nasılsın kuş tatlım seni özlemiştik gelmiyon artık tatlım ben şimdi kaçıyom ama cevabını takip etcem

özlemcim hg canım nasılsın kuş tatlım seni özlemiştik gelmiyon artık tatlım ben şimdi kaçıyom ama cevabını takip etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…