maonyam,, son ecem.... hadi boşverin bu konuyu....yaşadığımız sıkıntıların yanında bunlar incir
çekirdeğini bile doldurmaz...
uzatmayalımmm kızlar....bu topikte olan herkes özel bana göre....
kırgınlıklar küslükler olmasın....bu konuyu kapatalımm
gülüm ozaman biss kardesler arasında olur öyle diyipsarılalım di mi seker?
son_ece kıvıran kim belli oldu dimi cnm
bize diyene bak
insanın hatasını anlamasıda büyüklüktür degil mi arkadaşım boşver kendini bilmek kadar güzel bişi yoktur hatasını kabullenmeyen insanlar herzaman bencillerdir
yaniii sarılalım bencedee
kızlar 3günüm kaldı ya.eşim beni hamile sanıo.gelirken portakal al dedim.ilk defa eşimden bişey istedim hep ben alırdım.sevine sevine 2 poşet portakal almış.aşmı eriosun ne diooo.portakala aş erene kendimde rastladımen çokda bu heriflerimize üzülüyrmmmm.garibim her ay beni gebe kaldım sanıo
kız benim arkadaşım hamileliginde elma ve portakala aş ermişti neden olmasın inşallah hamilesindir kız
anaaaa hatunlar nereye gitti yaaa kız piko bak bizim kavgamızdan millet sıkıldı gitti hadi çagıralımda gelsinler biz barıştık aytıkkkkk diye yırtınalım
canum durulacak gibi değildi yanim....ayy ilk defa burda böyle bisey yasadım .. cok kötü biseymiş.. bidaha asla olmasın bööle kötü seyler...
bis gülelim cicekler .. güller verelim..dualar edelim.. en güzeli öyle bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?