arkadasım kıyamam sana ben, neşemiz gelsin yerine inş....cok güzel geldi bu ve diğer paylasımların seker..
hoşgeldin kardelenim nasılsın canım
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız neler var neler yok? herkes iyi demi? Leyla dan haber alabildiniz mi?
iyiyim tatlım.
bu arada,ben genelde kısır yaparım,mercimek köftesi hiç yapmadım ama yapsaydım,kesinlikle soğanı çiğden doğrardım,kısırdada öyle yapıyorum çünkü.
merhaba leylicim.leyladan haber aldık işleri yoğunmuş bide grip olmuş o yüzden gelemiyomuş şükür kendiside bebişide iyiler.
kısırda bende öyle yapıyorum ama mercimek köftesine soğan salça kavrularak bırakılıyo ama yeni bi tarz geliştirdim oda güzel oluyo
:78:şende menim datlum gıymetlim hemide altın dişlimsin
canım kızkardeşim bana gelcek
herkeze hayırlı günler
hı demek güzel oldu ha ciddimisin bak yaparım güzel olmaz gelir kapına dayanırımçok iyiyim zeloşum,rabbime şükür.
sen naparsın?
bende dün ıspanaklı içli köftemi yaptım,süper oldu he.
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız neler var neler yok? herkes iyi demi? Leyla dan haber alabildiniz mi?
zeynooommmmm
Size son durumum hakkında bilgi vermek istedim. Benim bu ay tüp kaldı. Doktor 2 ay ilaç kullanmamı önerdi. Amh testim düşük çıktı ya ondan. Arginmax, biosteron, asprin ve metformin verdi (bu arada açlık insülin biraz yüksek çıktığı için metformin içecem. Biliyorsunuz ki şekeri yüksek olanların çoğumda pco var). Ve en önemlisi arginmax bir vitamin çokkkkkk faydalı lütfen dikkate alın. Unutmadan amh testi yaptırmayan arkadaşlar lütfen sizlerde yaptırın.
bize yer açın kıjlar zeynomla oynucazhayda tey tey teyyyyyyyy :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
canım hemen kaçmışsın bizde geldik zaten :78::78:görüşürüz bebem öpt. byyyyyyyyykızlar sanırım sizler msndesiniz bende çıkıyorum hepinize iyi günler öptüm byyyyyy
sarılırım kuşumehehkeske benim de kardesim bana gelse , simdi bi sarılsam ona dünyalar benim olurdu... benim için kardesine sıkıca sarıl gülüm olur mu?
sanada tatlımnasılsın fıstık?
Size son durumum hakkında bilgi vermek istedim. Benim bu ay tüp kaldı. Doktor 2 ay ilaç kullanmamı önerdi. Amh testim düşük çıktı ya ondan. Arginmax, biosteron, asprin ve metformin verdi (bu arada açlık insülin biraz yüksek çıktığı için metformin içecem. Biliyorsunuz ki şekeri yüksek olanların çoğumda pco var). Ve en önemlisi arginmax bir vitamin çokkkkkk faydalı lütfen dikkate alın. Unutmadan amh testi yaptırmayan arkadaşlar lütfen sizlerde yaptırın.
umarım Allah kucağına evladını nasip eder tatlım, verdigin bilgiler icin tesekkürler...
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
değildik aslında,yni ben,başka işlerim vardı.kızlar sanırım sizler msndesiniz bende çıkıyorum hepinize iyi günler öptüm byyyyyy
iyidir zeynom,sende ne var,kırmızıları çağırıyomuşun ısrarla galibaehehkeske benim de kardesim bana gelse , simdi bi sarılsam ona dünyalar benim olurdu... benim için kardesine sıkıca sarıl gülüm olur mu?
sanada tatlımnasılsın fıstık?
kıjlar men kaçtım yiğenim pc yi açık görürse canını okur üzerine çarşaf örtcem bakalım pc nin ne kadarını kurtarcam
hepinizi öpt. byyyyyyyyyyy
değildik aslında,yni ben,başka işlerim vardı.
iyidir zeynom,sende ne var,kırmızıları çağırıyomuşun ısrarla galiba
kız belkide gelmez bu kadar ısrarcı olduğun için,kafasının dikine gitmeyi seviyo ya onlar,ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?