Sabırla Bebeğini Bekleyenler

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız neler var neler yok? herkes iyi demi? Leyla dan haber alabildiniz mi?

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız neler var neler yok? herkes iyi demi? Leyla dan haber alabildiniz mi?[/QUOTE]....

merhaba arkadaşlar,

nasılsınız neler var neler yok? herkes iyi demi? Leyla dan haber alabildiniz mi?

merhaba leylicim.leyladan haber aldık işleri yoğunmuş bide grip olmuş o yüzden gelemiyomuş şükür kendiside bebişide iyiler.

iyiyim tatlım.
bu arada,ben genelde kısır yaparım,mercimek köftesi hiç yapmadım ama yapsaydım,kesinlikle soğanı çiğden doğrardım,kısırdada öyle yapıyorum çünkü.

kısırda bende öyle yapıyorum ama mercimek köftesine soğan salça kavrularak bırakılıyo ama yeni bi tarz geliştirdim oda güzel oluyo

sen geliştirirsin yavlummmm

kızlar sanırım sizler msndesiniz bende çıkıyorum hepinize iyi günler öptüm byyyyyy

Size son durumum hakkında bilgi vermek istedim. Benim bu ay tüp kaldı. Doktor 2 ay ilaç kullanmamı önerdi. Amh testim düşük çıktı ya ondan. Arginmax, biosteron, asprin ve metformin verdi (bu arada açlık insülin biraz yüksek çıktığı için metformin içecem. Biliyorsunuz ki şekeri yüksek olanların çoğumda pco var). Ve en önemlisi arginmax bir vitamin çokkkkkk faydalı lütfen dikkate alın. Unutmadan amh testi yaptırmayan arkadaşlar lütfen sizlerde yaptırın.

çok iyiyim zeloşum,rabbime şükür.
sen naparsın?
bende dün ıspanaklı içli köftemi yaptım,süper oldu he.
hı demek güzel oldu ha ciddimisin bak yaparım güzel olmaz gelir kapına dayanırım
merhaba arkadaşlar,

mrb canım hg leylicim nasılsın canım bizler bildiğin gibiyiz değişiklik yok leyloş geldi canım

bize yer açın kıjlar zeynomla oynucaz hayda tey tey teyyyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

umarım Allah kucağına evladını nasip eder tatlım, verdigin bilgiler icin tesekkürler...

bize yer açın kıjlar zeynomla oynucaz hayda tey tey teyyyyyyyy:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

kızlar sanırım sizler msndesiniz bende çıkıyorum hepinize iyi günler öptüm byyyyyy
canım hemen kaçmışsın bizde geldik zaten :78::78:görüşürüz bebem öpt. byyyyyyyyy
eheh keske benim de kardesim bana gelse , simdi bi sarılsam ona dünyalar benim olurdu... benim için kardesine sıkıca sarıl gülüm olur mu?

sanada tatlım nasılsın fıstık?
sarılırım kuşum

canım herşey yoluna gircek inş. ve bebişin gelcek sana

kıjlar men kaçtım yiğenim pc yi açık görürse canını okur üzerine çarşaf örtcem bakalım pc nin ne kadarını kurtarcam
hepinizi öpt. byyyyyyyyyyy

değildik aslında,yni ben,başka işlerim vardı.
eheh keske benim de kardesim bana gelse , simdi bi sarılsam ona dünyalar benim olurdu... benim için kardesine sıkıca sarıl gülüm olur mu?

sanada tatlım nasılsın fıstık?
iyidir zeynom,sende ne var,kırmızıları çağırıyomuşun ısrarla galiba
kız belkide gelmez bu kadar ısrarcı olduğun için,kafasının dikine gitmeyi seviyo ya onlar,ondan

kıjlar men kaçtım yiğenim pc yi açık görürse canını okur üzerine çarşaf örtcem bakalım pc nin ne kadarını kurtarcam
hepinizi öpt. byyyyyyyyyyy

görüsürüz tatlım, keyfin bol olsunn..

nolsun tatlım.. valla doğru diyosun kardelenim... o zaman kendisi bilir gülüm ne yapıyosa yapsın gari....

akşama ne yemeğin var zeynebim?
ay hergün yemek düşünmek de zor ha.
yemek deyincede aklıma leyloş geldi,nerde kaldı ki kulakları çınlayasıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…