Sabırla Bebeğini Bekleyenler

canim sen iyimi sin bir sorunmu var ????????????

yok canım allaha şükür bi sorunum yok sadece bayadır burdayımda kimsecikler gelmedi topige sıkıldım beklemekten ve uykum geldi haa küstügümden demiyorum ha sadece uykum geldi artık sabah erken kalkmıştım hastane felan derken yoruldum

yok canım allaha şükür bi sorunum yok sadece bayadır burdayımda kimsecikler gelmedi topige sıkıldım beklemekten ve uykum geldi haa küstügümden demiyorum ha sadece uykum geldi artık sabah erken kalkmıştım hastane felan derken yoruldum

hayirdir hastane derken tadaviye mi basliyorsun .............

dinlen canım sen hem sıkılmak da yok:20: kimse yoksa bile yumoşlarla eğlen:54:

arkadaslar birsey sormak istiyorum ben tup bebek tedavisine devam etmek istiyorum dondurulmus bebislerle .....ama fizik tedavisi bana bir sorun yaratirmi acaba .....:26::26::26:

canım neden fizik tedavi görüyordun:26:

canim yilar once dustum banyoda ve fazla ustune dusmedim ama simdi bebek tedavisine baslayinca biraz kilo aldim ve arisi cok oldu dayanilcak gibi deildi filim cekildi ..ve asiri derecede kayma oldu soylendi onerilen fizik tedavisi oldu artik ne olur bende bilmiyom ...........

kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allaha emanet olun canlar k.i.b. öptüm hepinizi :79::79::79::79::80::80::81::81::81::81::38::38::38:

Back
X