canim yilar once dustum banyoda ve fazla ustune dusmedim ama simdi bebek tedavisine baslayinca biraz kilo aldim ve arisi cok oldu dayanilcak gibi deildi filim cekildi ..ve asiri derecede kayma oldu soylendi onerilen fizik tedavisi oldu artik ne olur bende bilmiyom ...........
ii canım cok sevindim ii ol tabi allah acil şifa versin arkadasıma
insala canim allah yardim eder ............. benim olmadi biliyorsundur zaten ...... hersey kismet hayirlisi .....
canım benim tşkr ederimm valla moralimi yüksek tutmak için baya bi çabalıyorumm
kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allaha emanet olun canlar k.i.b. öptüm hepinizi :79::79::79::79::80::80::81::81::81::81:
canim yilar once dustum banyoda ve fazla ustune dusmedim ama simdi bebek tedavisine baslayinca biraz kilo aldim ve arisi cok oldu dayanilcak gibi deildi filim cekildi ..ve asiri derecede kayma oldu soylendi onerilen fizik tedavisi oldu artik ne olur bende bilmiyom ...........
sen tüp bebek mi yaptırmıştın canım sende sorun neydi
canim cok saol sen ne yapiyorsun gorusemiyoz ..........
kızlarr ben çıkıyorum hepinize iyi geceler allaha emanet olun canlar k.i.b. öptüm hepinizi :79::79::79::79::80::80::81::81::81::81:
canım yaaa Allah şifa versinfizik tedavi işe yaradı mı:26:
benim birsi tupum tikali diyeride idare ediyor canim .....baskada yok ......senin canim ????
ne yapiyim tatlım calışıyorum bende bebek olarak deil tabi iş olarak:)
3 aylık süremin dolmasını bekliyorum hayırlısıyla başlıycam calışmalara
cok saol canim .... bir defa gitim yarin yine gidicam insalla yarar yoksa amelyat diyorlar bende olmak istemiyorum ama arisida basladimi dayanilmiyo allah hepimize yardim etsin ..........
canım benimde tüpümün biri kapalı idi ama dr tüp bebekte önemli olmadıgını söyle bizim tüplerle alakamız yok dedi allaha şükür şimdilik bi sorun yok yumurtalarım gelişmiyordu ilaç larla baya i büyüttüler kısmetse cumartesi yoplanacak işte
canim insalla hersey yolunda olur .... yumoslarin da iyi olur kaliteli ...... herseyin hayirlisi canim ..........
aminnnnn iyi geceler kızlar tekrardan çıktım ben :79::79::80::80:
aminnnnn iyi geceler kızlar tekrardan çıktım ben :79::79::80::80:
ben de çıkıyom kızlar uykum geldi iyi geceleeeeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?