hg bebeem
hg canım......:79::79::79:
saram hoşgeldin gel sarılamm
hg saracım nasılsın bebem
Saram kuşum gelişin gidişin bir oldu
canım ya okuyunca nasıl duygulandım anlatamam.....
canım arkadasim benim, seni hergun bi öncekinden daha cok seviyorum, iyi ki tanısmısız...
hoşbulduk canım nasılsın?
hoşbulduk canım sen nasılsın?
hoşbulduk canım sarılalım gel
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın diyecem ama belliki çok yorgunsun .
netim gitti canım
selam arkadaşlar benide aranıza katarsanız çok sevinirim ben 21 yaşındayım 9 aydır evliyim ve hiç korunmadığım halde çoçuğum olmuyodu ve yeni hamile olduğumu öğrendim ilk muanemde doktora gidince doktor bebek hiç gelişmemiş dedi git 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ve pazartesi günü sabırsızlıkla eşimle hastaneye gittik doktor muane etti ve bize bebek ölü dedi eşimle çok üzüldük çünkü çok istiyodu eşimve narkozla pazartesi günü kürtajla aldılar 3 gündür kendime gelemedim arkadaşlar ve bi korkum var yine gebe kalırsam acaba yine böyle birşey olurmu? ben yine gebe kalmak istiyorum ama ne kadar ara vermem gerekli bilmiyorum bana yardımcı olun şimdiden hepinize teşekkür ederim!...
selam arkadaşlar benide aranıza katarsanız çok sevinirim ben 21 yaşındayım 9 aydır evliyim ve hiç korunmadığım halde çoçuğum olmuyodu ve yeni hamile olduğumu öğrendim ilk muanemde doktora gidince doktor bebek hiç gelişmemiş dedi git 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ve pazartesi günü sabırsızlıkla eşimle hastaneye gittik doktor muane etti ve bize bebek ölü dedi eşimle çok üzüldük çünkü çok istiyodu eşimve narkozla pazartesi günü kürtajla aldılar 3 gündür kendime gelemedim arkadaşlar ve bi korkum var yine gebe kalırsam acaba yine böyle birşey olurmu? ben yine gebe kalmak istiyorum ama ne kadar ara vermem gerekli bilmiyorum bana yardımcı olun şimdiden hepinize teşekkür ederim!...
saracım yeterin eşi için 30 ayetül kürsü okudum haberin olsun
Allah kabul etsin canım.ben zaten söylediğiniz sayıları okunmuş kabul ediyorum öyle yazıyorum.
kızlar nasılsınız
cnm çok geçmiş olsun.kaderinde varmış böyle bi olay iyiki 6 7aylıkken olmadı daha zor atlatırdın.bak en azından gebe kalabiliyomuşsun.aramızda o kadar uzun süre gebe kalamayan varki haline şükret.ben mesela 2.5yıldırr bekliyrm.ama rabbim herşeyin hayırlısını versin
iyi diyelim iyi olalım canım :93::93::93::93::93:
hg canımselam arkadaşlar benide aranıza katarsanız çok sevinirim ben 21 yaşındayım 9 aydır evliyim ve hiç korunmadığım halde çoçuğum olmuyodu ve yeni hamile olduğumu öğrendim ilk muanemde doktora gidince doktor bebek hiç gelişmemiş dedi git 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ve pazartesi günü sabırsızlıkla eşimle hastaneye gittik doktor muane etti ve bize bebek ölü dedi eşimle çok üzüldük çünkü çok istiyodu eşimve narkozla pazartesi günü kürtajla aldılar 3 gündür kendime gelemedim arkadaşlar ve bi korkum var yine gebe kalırsam acaba yine böyle birşey olurmu? ben yine gebe kalmak istiyorum ama ne kadar ara vermem gerekli bilmiyorum bana yardımcı olun şimdiden hepinize teşekkür ederim!...
tatlım yorgunluktan öte kendimi hasta hissediyom :93:sen nasılsın kuşumhoşbulduk canım nasılsın?
hoşbulduk canım sen nasılsın?
hoşbulduk canım sarılalım gel
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın diyecem ama belliki çok yorgunsun .
netim gitti canım
ateş topiğindeydim canım nasılda biliyon gezdiğimigeldim kızlar.
zelal kız yine hangi topiklere gezintiye çıktınnn
slm hatunlarrr ben geldimmm nasılsınızz 5 dk mola demişsiniz bitti molanız hadi gelin yoksa ceza verecem sizee
aramıza hoşgeldin edancım.yaşadıklarına çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda Allah sana yine evlat sahibi olmayı nasip eder canım.yaşadıkların daha çok yeni önce bi kendinize gelin sen iyileş sonra doktorunun talimatlarına göre bebek çalışmalarına başlarsınız hayırlısıyla.
hg canımtatlım çok geçmiş olsun sakın birdahaki için endişelenme düşük sonrası çok sağlıklı hamişlik geçiren çok sen sadece kafanı rahatlatmaya bak dr sana ne kadar ara vermen gerektiğini sölemedimi canım bence kürtaj sonrası 1 2 ay ara vermen çok iyi olur rahim kendini toplar inş. en yakın zamanda meleğin gelir canım
tatlım yorgunluktan öte kendimi hasta hissediyom :93:sen nasılsın kuşum
ateş topiğindeydim canım nasılda biliyon gezdiğimi
hg ececim c.tesi inş. yumoşların toplancakmış Rabbim pozitifler nasip etsin inş. canım
hg canımtatlım çok geçmiş olsun sakın birdahaki için endişelenme düşük sonrası çok sağlıklı hamişlik geçiren çok sen sadece kafanı rahatlatmaya bak dr sana ne kadar ara vermen gerektiğini sölemedimi canım bence kürtaj sonrası 1 2 ay ara vermen çok iyi olur rahim kendini toplar inş. en yakın zamanda meleğin gelir canım
hoş bulduk tşk ederim canım doktor birşey demedi ama salı günü kontrole gidince soracam inşalla dediğin gibi sonrasındada böyle olmaz inşalla canım
hoş geldin canımtşk ederim canım allah razı olsun allah olmayan herkese sağlıklı ve salih evlatlar verir inşalla
evet canım kısmetse toplanacak aminnn inşallah canımm inşallahnasılsın canım dün yoktun topikte
hoş bulduk tşk ederim canım doktor birşey demedi ama salı günü kontrole gidince soracam inşalla dediğin gibi sonrasındada böyle olmaz inşalla canım
hiç korkma canım inş. Allahın izniyle hiç bi şey olmaz sen azcık zamana bırak canım hem daha çok gençsin ilk gebelikte pek çok kadının başına gelebiliyomuş çok sıra dışı bi şey değil inş. 2 .sini kucağına alırsın canım
canım dün kızkardeşim gelmişti yiğenim tam pc düşmanı yaklaşmama bile izin vermiyo benim diyo o yüzden o geldimi bende iptal oluyomsen nasılsın canım hayırlısıyla yarın çatlatma iğneni vuruluyomuşsun inş. herşey senin için gönlünden geçen gibi olur Rabbim sonunda küçük meleğini kollarına almayı nasip eder canım
hiç korkma canım inş. Allahın izniyle hiç bi şey olmaz sen azcık zamana bırak canım hem daha çok gençsin ilk gebelikte pek çok kadının başına gelebiliyomuş çok sıra dışı bi şey değil inş. 2 .sini kucağına alırsın canım
Tşk ederim canım çok sağolun sayenizde kendimi toparlıyorum allah herşeyi gönlünüze göre versin!..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?