Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hoşbulduk canım nasılsın?

hg canım......:79::79::79:

hoşbulduk canım sen nasılsın?

saram hoşgeldin gel sarılamm

hoşbulduk canım sarılalım gel

hg saracım nasılsın bebem

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın diyecem ama belliki çok yorgunsun .

Saram kuşum gelişin gidişin bir oldu

netim gitti canım

canım ya okuyunca nasıl duygulandım anlatamam.....

canım arkadasim benim, seni hergun bi öncekinden daha cok seviyorum, iyi ki tanısmısız...

tatlıııımm bende seninle tanıştığıma çok memnunum canım arkadaşım bende sizi çok seviyorum öptüm

selam arkadaşlar benide aranıza katarsanız çok sevinirim ben 21 yaşındayım 9 aydır evliyim ve hiç korunmadığım halde çoçuğum olmuyodu ve yeni hamile olduğumu öğrendim ilk muanemde doktora gidince doktor bebek hiç gelişmemiş dedi git 2 hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi ve pazartesi günü sabırsızlıkla eşimle hastaneye gittik doktor muane etti ve bize bebek ölü dedi eşimle çok üzüldük çünkü çok istiyodu eşim ve narkozla pazartesi günü kürtajla aldılar 3 gündür kendime gelemedim arkadaşlar ve bi korkum var yine gebe kalırsam acaba yine böyle birşey olurmu? ben yine gebe kalmak istiyorum ama ne kadar ara vermem gerekli bilmiyorum bana yardımcı olun şimdiden hepinize teşekkür ederim!...

saracım yeterin eşi için 30 ayetül kürsü okudum haberin olsun

cnm çok geçmiş olsun.kaderinde varmış böyle bi olay iyiki 6 7aylıkken olmadı daha zor atlatırdın.bak en azından gebe kalabiliyomuşsun.aramızda o kadar uzun süre gebe kalamayan varki haline şükret.ben mesela 2.5yıldırr bekliyrm.ama rabbim herşeyin hayırlısını versin

aramıza hoşgeldin edancım.yaşadıklarına çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda Allah sana yine evlat sahibi olmayı nasip eder canım.yaşadıkların daha çok yeni önce bi kendinize gelin sen iyileş sonra doktorunun talimatlarına göre bebek çalışmalarına başlarsınız hayırlısıyla.

sağol canım allah en kısa zamanda hepinize sağlıklı evlatlar verir inşalla (Amİn)

hg canım tatlım çok geçmiş olsun sakın birdahaki için endişelenme düşük sonrası çok sağlıklı hamişlik geçiren çok sen sadece kafanı rahatlatmaya bak dr sana ne kadar ara vermen gerektiğini sölemedimi canım bence kürtaj sonrası 1 2 ay ara vermen çok iyi olur rahim kendini toplar inş. en yakın zamanda meleğin gelir canım
tatlım yorgunluktan öte kendimi hasta hissediyom :93:sen nasılsın kuşum
geldim kızlar.

zelal kız yine hangi topiklere gezintiye çıktınnn
ateş topiğindeydim canım nasılda biliyon gezdiğimi
slm hatunlarrr ben geldimmm nasılsınızz 5 dk mola demişsiniz bitti molanız hadi gelin yoksa ceza verecem sizee

hg ececim c.tesi inş. yumoşların toplancakmış Rabbim pozitifler nasip etsin inş. canım

tşk ederim canım allah razı olsun allah olmayan herkese sağlıklı ve salih evlatlar verir inşalla

evet canım kısmetse toplanacak aminnn inşallah canımm inşallahnasılsın canım dün yoktun topikte

evet canım kısmetse toplanacak aminnn inşallah canımm inşallahnasılsın canım dün yoktun topikte

canım dün kızkardeşim gelmişti yiğenim tam pc düşmanı yaklaşmama bile izin vermiyo benim diyo o yüzden o geldimi bende iptal oluyom sen nasılsın canım hayırlısıyla yarın çatlatma iğneni vuruluyomuşsun inş. herşey senin için gönlünden geçen gibi olur Rabbim sonunda küçük meleğini kollarına almayı nasip eder canım

ayyy hiç sorma öyle bi de bende yigen var aynen bende senin yaptıgını yapıyorum leptopu hemen kaldırıyorum evet canım hayırlısı ile yaptıracagım ignemi yarın gece 22 de ertesi sabah erkenden 8 de hast olacakmışsız hayırlısı inşallah allahım bütün bu duaların sonucunu nasip eder amin amin amin aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…