Sabırla Bebeğini Bekleyenler

geldim canım,burdayım. nasılsın,temiz evde oturcen he :89:
insallah öyle olucak canım, bi baslayınca ardı kesilmedi, nasılsın tatlı kus?

canım cok sevindim, daha da iyi ol insallah .. Cumartesi günüde hersey cok yolunda gider ve hayırlı güzel haberler alırsın insallah... kendini cok yorma tatlım biraz rahat biraksınlar seni isyerinde...

tatlıııımm bende seninle tanıştığıma çok memnunum canım arkadaşım bende sizi çok seviyorum öptüm

seker keyfin mi yok bugün? noldu tatlım? öpimm seni, sarılımm ben sana...

Allah yardımcımız olsun tatlım, kendini hic öyle düsüncelere kaptırma, gencecik bir insansın, gönlünü ferah tut, insallah kucagına alırsın bebisini, Rabbim yardımcımız olsun...

hg zeynocummmmmm

hosbulduk tatlım menunde cok güzelmis yanim..

hg bebem maşallah bugünlerde eve sardın bırak artık şu evin yakasını
nasılsın canımmmmmm

hosbulduk zelal, nasılsın?

hoşgeldin canım kendini helak ettin evi temizleyecem diye sonrasında hasta falan olmayasın Allah korusun.dikkat et kendine zeynom menim.

hehehhe biz güzeliz dimi

napıyım canım, anne korkusu biseye benzemiyo... simdi ilk defa görücek, içi rahat etsin diye ugrasıyorum tatlım... merak etme dinlene dinlene yapıyorum, hareket iyi geliyor..

tabii en birinci güzeliz tatlım hehe

bende iyiyim canım zeynom benim bacaklar ağırıyo ya yaşlanıyom ben

napıyım canım, anne korkusu biseye benzemiyo... simdi ilk defa görücek, içi rahat etsin diye ugrasıyorum tatlım... merak etme dinlene dinlene yapıyorum, hareket iyi geliyor..

tabii en birinci güzeliz tatlım hehe

annenlermi geleceeeek ne güzel gözün aydın canım

babababababa leyloşta alışmış don sallıyo
eeeeeeeee hocam kim...

ah birde o menüyü yapabilsem canım..eve gidince inan ki yığılıp kalıyorum yani...bu akşam azimliyim yapacam inşallah..en azından dolmayı yapacam...evde yemek yok çünkü... güzel dua ve dileklerin içinde saol tatlişim...inşallah güzel haberlerle gelecem canım benim...doktor verirse busenin usg resmini eklerim topice bakarsınız inşallah teyzoşları...

aaaaaa ne güzel olur busemizi görürüz

ay hadi inş. canım bu c.tesi deme senin ultrason hadi hayırlı güzel haberlerle gel inş.

bende iyiyim canım zeynom benim bacaklar ağırıyo ya yaşlanıyom ben
romatizma gibi bisey mi? yoksa isten dolayı mı, ben her sabah duzenli hareketi siddetle tavsiye ederim herkese... sabah spor programları oluyor TV lerde... onlarla beraber yapılabilir aslında...

başım ağrıyo canım gel mende seni öpem
canım orda olsam masaj yapardım basına, derin nefesler al, verirken böyle basının agrisinin gittigini dusun tatlım bi, belki ise yarar... gecmis olsun

yok romatizma değilde adete bağlıyom düzgün olamayınca belime bacaklarıma attı ağrısı gecenin kaçına kadar uyumadım bacaklarımın ağrısından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…