Sabırla Bebeğini Bekleyenler

slm kıjlarrrrrrrrrrrr....fırsat buldum hemen koştum geldim...çok yoruldum ya...sabah beri valla gelen gidenin haddi hesabı yok...kafam şişti...akşam horul horul uyurum herhal...nasılsınız canlarım...?

ayyyy o ne tatlı bebek yaaaaaaaaaaa...

kardelen görmesinn
gördüm bile
görsün de yesin benim bebişi
ama çok tatlı yaaaaa
Kıjlar 5 dakka mola
bu beş dakikalar hoşuma gitmiyo sanki pek
bende ösledim leyloşum,canım.
çok geçmiş olsun,rabbim bi daha yaşatmasın böyle durumları

kızlar çıkıyorum ama bakmadan çıkamadaım

slm kıjlarrrrrrrrrrrr....fırsat buldum hemen koştum geldim...çok yoruldum ya...sabah beri valla gelen gidenin haddi hesabı yok...kafam şişti...akşam horul horul uyurum herhal...nasılsınız canlarım...?

Allah kolaylıklar versin canım gel bi öpem seni yok yok buseyi

EDAN, canım başından geçen olaya çok üzüldüm..inşallah Rabbim sana tekrar güzel bir melek yollar...Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah..tez vakitte topicteki tüm kızlarımız böleeeeeee olsun inşallah....

ama olmajki kardelenim bi cee diyip gidiyon biz seni özlüyoz

amiiiiiiiiiiin leyloşum menim

Allah kolaylıklar versin canım gel bi öpem seni yok yok buseyi
bana ne bana ne bende öpücük isteremmmmmm busenin keyfi yerinde olan annesine oluyor tatlişim.... o içerde hopluyor zıplıyor... dün eşimi masrafa soktum..rahat bir hamiş pantolonu aldım...sefam olsun dimi ama...buseme feda olsun...

oy oy oy benim canım kardelenim...gel bir kucaklaşalım o zaman bende çok özlüyorum inanki...her daim giremiyorum gelen giden başım kalaba oluyor...evrakların içinde boğuldum sabahtan beri ya...

zilli zeloşşşşşşşşş sen nerdesin yahuuuuuuu....

ohhh iyi yapmışsın canım tabiki busemize feda olsun.sende güle güle giyin şekey anne

Son düzenleme:
saracım akşama mercimek köfte ve patatesli poğaca yapmayı planlıyorum..birde biber kabak patlıcan dolması yapacam..tabi eve gittiğimde halim kalırsa...

Amİİİn çok tşk ederim canım

saracım akşama mercimek köfte ve patatesli poğaca yapmayı planlıyorum..birde biber kabak patlıcan dolması yapacam..tabi eve gittiğimde halim kalırsa...

ohhhhh afiyet olsun canım mende gelimmi size ben daha ne yemek yapacağıma karar veremedim de

cnm bilmediğimdne soruyrmm.nie gelen gidenin haddi hesabı yok yazmışsın.misafirmi gelio,yoksa sen çalışıomsn:44:

Gevşeklik göstermeyin, üzüntüye kapılmayın. Eğer inanmışsanız, üstün gelecek olan sizlersiniz."
(Âl-i İmran Suresi-139. Ayet)

ohhhhh afiyet olsun canım mende gelimmi size ben daha ne yemek yapacağıma karar veremedim de
gel tabi ne demek tatlım benim...hep benmi sana gelcem..birazda sen gel...
cnm bilmediğimdne soruyrmm.nie gelen gidenin haddi hesabı yok yazmışsın.misafirmi gelio,yoksa sen çalışıomsn:44:
canım çalışıyorum iş yerindeyim...mühendisim ben...
temizlikci geldi hanımmm

nasılsınız topik güzelleri.....

hg zeynocummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…